Bakan Fatih Dönmez ’den, KARDEMİR Ziyareti

Bakan Fatih Dönmez ’den, KARDEMİR Ziyareti

Yayın: 30.07.2021 22:34
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Karadeniz Bölgesinde bulunan doğal gazın ilk ateşini yakan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez gaz yakma töreninin ardından KARDEMİR’i ziyaret etti.

KARDEMİR AŞ. ‘de Vali Fuat Gürel, Bakan Yardımcısı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar, Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile İl Protokolü tarafından karşılanan Bakan Dönmez, Genel Müdürlük Binasında Demir Çelik Sektörü Dernek Başkanları ile bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Toplantının ardından 03 Nisan 1937’de temelleri atılan ve ülkemizin ilk ağır sanayi hamlesinin yapıldığı KARDEMİR AŞ’de incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kok Fabrikası, Yüksek Fırınlar, Ray Profil Üretim Tesisi, Çubuk Kangal ve Demiryolu Tekeri Üretim Tesislerini gezdikten sonra Karabük’ten ayrıldı.

 

Yorumlar

  1. YOLBULANLAR GÜLEÇLER

    NE DERLER BABA OĞULA BAĞ BAĞIŞLAMIŞ OĞUL BABAYA BİR SALKIM ÜZÜM VERMEMİŞ.YOLBULAN LE GÜLEÇ 700 BİN TONLUK Bİ FABRİKAYI 3 MİLYON TONA ÇIKARDILAR BAKAN GELİYOR ORTADA YOKLAR AMMA HAK ETTİLER İŞİ GÜCÜ BIRAKIP KAVGA EDERSEN BİRİSİ GELİR SENİ KOLUNDAN TUTAR ATAR ESKİ HİZMETLERİNE BİLE BAKMAZ AYNEN ÖYLE OLDU.MUTULLAH AMCA OLSAYDI BÖYLEMİ OLURDU HA BÖYLEMİ OLURDU.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da ortaokul öğretmeni boşanma aşamasındaki kocası tarafından öldürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde ortaokul öğretmeni, boşanma aşamasındaki kocası tarafından silahla vurularak öldürüldü, şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi Hürriyet Sokak'taki bir apartmanda Adem Ç. (48) ile boşanma aşamasındaki eşi Saadet Ç. (43) arasında gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Adem Ç, silahla ateş ederek Saadet Ç'yi vurdu.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Saadet Ç'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

İlçede esnaf olan ve “kasten yaralama, tehdit, yağma ve görevli memura mukavamet” suçlarından 19 kaydı bulunan Adem Ç. ise olay yerinde gözaltına alındı.

İki çocuk annesi Saadet Ç'nin bir ortaokulda İngilizce öğretmeni olduğu öğrenildi.