Gümüş, Mesleki Çalışmaları Devam Eden Öğretmenleri Ziyaret Etti

Gümüş, Mesleki Çalışmaları Devam Eden Öğretmenleri Ziyaret Etti

Yayın: 03.09.2021 23:42
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışmalarında Öğretmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, Zati Ağar İlkokulunda ve Misakı Milli Ortaokulunda mesleki çalışmalara katılan öğretmenleri ziyaret etti. Hem mesleki çalışmalarını icra eden hem de 2021-2022 Eğitim Öğretim yılına hazırlanan öğretmenlerle samimi bir ortamda sohbet eden Hasan Gümüş, geçen eğitim öğretim yılındaki çalışmalarından dolayı öğretmenlere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş, öğretmenlerin en büyük kıymetleri olduğunu, geleceğe hazırladıkları gençlerin en önemli rehberleri olduğunu söyledi.

Son olarak öğretmenlerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’e ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta deprem nedeniyle evi ağır hasar görenler konteynere yerleşmeye başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremlerde evi ağır hasar görenlerin konteynere yerleşmeye başladığını bildirdi.

Sulusaray'da 18 Nisan'da meydana gelen 4,7 ve 5,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede çalışmalar sürüyor.

Vali Hatipoğlu, AA muhabirine, deprem bölgesine konteyner sevkinin devam ettiğini söyledi.

Konteynerlerin kurulma çalışmalarının da sürdüğünü anlatan Hatipoğlu, “Depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kurulum çalışmalarımız hızla devam ediyor. Sulusaray'da, Artova'da, Yeşilyurt'ta konteyner kurulumu tamamlandı. Sulusaray'da 56, Artova'da 16, Yeşilyurt'ta 1 konteyner kurulumu yaptık.” dedi.

Konteynerlerin kurulması işlemini ekiplerin yaptığını belirten Hatipoğlu, “Konteynerlerde toplam 327 vatandaşımız yaşıyor. Sulusaray'da 24, Yeşilyurt'ta 19 konteyner daha kuracağız. Devletimizin tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.