Kaymakam Erdem Ortaokulda İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Erdem Ortaokulda İncelemelerde Bulundu

Yayın: 15.09.2021 21:09
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk) Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Ülkü İlkokulu ve Ülkü Ortaokulunda incelemelerde bulunarak öğrenciler ile bir araya geldi.

Yenice Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “2021-2022 Eğitim-Öğretim döneminin başlaması ile birlikte Kaymakamımız Yasin ERDEM, İlçemiz Ülkü İlkokulu ve Ülkü Ortaokulunda incelemelerde bulunarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇORBACI ve okul müdürlerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek sohbet eden Kaymakam ERDEM ; “Çocuklar uzun bir aradan sonra sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz.  Yeni eğitim öğretim yılı münasebetiyle sizleri ziyaret etmek istedik. Yeni dönemin kıymetli öğretmenlerimiz, ailelerimiz ve sizler için hayırlı ve başarılarla dolu olmasını diliyorum. Maske – Mesafe – Temizlik kurallarına uymayı ihmal etmeyelim ve anne babalarınıza aşı olmaları noktasında uyarıları sizlerin de yapmasını istiyoruz” dedi. Daha sonra öğretmen odasında Kıymetli Öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Kaymakamımız, sağlık ve başarı bir dönem olması temennisiyle öğretmenlerimize kolaylıklar diledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İhsangazi’de gençlik merkezi açıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 08.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Diyanet Gençlik Merkezinin açılışı yapıldı.

İhsangazi Müftülüğü tarafından hazırlanan gençlik merkezinin açılışı öncesinde kermes düzenlendi.

Müftülükten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Kur'an kursunda hafızlık okuyan 25 öğrencimizin yanı sıra yetişkin ve 4-6 yaş grubu olarak toplam 45 öğrencimiz var. Kursumuzun yararına kermes düzenledik. Yine müftülük binamızın üst katını Diyanet Gençlik Merkezi yaptık. Beş odası bulunan, içinde kütüphane, mutfak, çok amaçlı salon, eğitim sınıfı bulunan ilçe gençlerimizin faydalanabileceği bir alan oldu.”

Açılışa İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İl Müftüsü Bekir Derin, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.