Karabük’te Beyaz Eşya Hırsızları Yakalandı

Karabük’te Beyaz Eşya Hırsızları Yakalandı

Yayın: 16.09.2021 21:44
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’te bir iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen 2 kişi gözaltına alındı.
Karabük’te ikinci el beyaz eşya dükkanında meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çalışma başlattı. İncelemede kamera kayıtları ve görgü tanıklarının beyanından yola çıkan ekipler olayı gerçekleştiren kişilerin B.A ve P.A isimli şüphelilerin olduğunu belirledi. İki şüpheli yakalanıp gözaltına alınırken suça konu eşyalar ele geçirilerek sahibine teslim edildi.
Hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheliler hakkında da gerekli işlemler yapıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.