Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
27 Mart, 2015 10:11 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Karabük’te Hasta Yatak Sıkıntısı Had Safhada

Karabük devlet hastanesi ile 5000 evler çocuk ve doğum hastanesinin kapanmasıyla tek hastane konumunda kalan Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde büyük ölçüde yatak sıkıntısı çekildiği haber veriliyor. Özellikle gribal enfeksiyon başta olmak üzere birçok hastalıktan dert yanan vatandaşlar Şirinevlerde bulanan KBÜ hastanesinde yer bulmak için torpil aradıklarını belirterek yaptıkları açıklamada,”bu hastanenin hizmete girmesiyle birlikte Karabük devlet hastanesi ile 5000 evlerde bulunan çocuk ve doğum hastanesinin apar topar kapatılmasına doğrusu o zamanda bir anlam verememiştik şimdide veremiyoruz.Karabük’te yatak sayısı 600-700’lerde iken şu anda bu sayı 300 sayılarına düştü.Yetkililer yeni hastane yapacağız diye bağırırken şu anda bu konuda tık ses yok.Biz küçük çocuğumuzu hastaneye yatırabilmek için torpil arıyoruz.Genel sekreter her gün bilmem cihaz alınmış,bilmem şu ameliyat yapılmış gibi kıytırık demeçler vermekle meşgul.Karabük’ün başlıca sorunu yeni bir devlet hastanesi yapılması sorunudur.Bu konuda siyasilerde sözler veriyorlardı.Ne oldu gerçekten anlamakta zorluk çekiyoruz.Düşünün ki küçük çocuğunuz ateşler içinde yanıyor ve siz çocuğunuzu yatıracak yatak için torpil arıyorsunuz.Lütfen yetkililer buna bir cevap versin.Öyle Karabük’e şunu yapacağız bunu yapacağız demekle olmuyor.Önce insanların sağlık sorunlarını çözün” açıklamalarında bulunuyorlar.
Bizi sosyal medyadan takip edin

3 Yorum

  1. kanki

    suyun ısındı kara

  2. irfan oktay

    beşbinevler dogum evi hastanesi ismail kara tarafından bilerek kapatılmıştır.kendisi bu kapatma olayı ile karabuk teki vatandaşlarımızı hasta yataksız bırakmış ancak diğer taraftan özel sağlık sektörüne halkı mahklum etmiştir.kamil temelle ugraşmattan sağlık sistemiyle ilğilenmediğinden yönetmeyi başaramayınca kapat kurtul u denemiş ve hastalar kapı kapı dolaşaraşarak hasta larını yastırmak için aracı arar hale getirilmiştir.özel polınıkler ve hastaneler ismail karaya sonsuz teşekkur etmektedir.

  3. karabük devlet çalışanları

    beşbinevler dogum evi hastanesi ismail kara tarafından bilerek kapatılmıştır.kendisi bu kapatma olayı ile karabuk teki vatandaşlarımızı hasta yataksız bırakmış ancak diğer taraftan özel sağlık sektörüne halkı mahklum etmiştir.kamil temelle ugraşmattan sağlık sistemiyle ilğilenmediğinden yönetmeyi başaramayınca kapat kurtul u denemiş ve hastalar kapı kapı dolaşaraşarak hasta larını yastırmak için aracı arar hale getirilmiştir.özel polınıkler ve hastaneler ismail karaya sonsuz teşekkur etmektedir.

Yeni yorumlara kapalı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2025 01:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Sahte polis vurgununda 5 tutuklama

Kendisini polis olarak tanıtan çeteye yönelik İstanbul ve Yalova’da yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 6 bireyden 5’i tutuklandı.
Bartın’da yaşayan A.S. isimli şahıs, kendisini polis olarak tanıtan şahısların kendisini 3 milyon TL meblağında dolandırdığı tarafındaki şikayetin ardından Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı Dolandırıcılık Ofisi polisleri İstanbul ve Yalova’daki 9 adresi iş vakitli operasyon düzenlemiş ve operasyonlarda K.O, A.G, A.S, H.Y, M.S, M.Ç.B gözaltına alınmıştı. Bartın’a getirilen zanlılar, emniyetteki süreçler ve hastanedeki sıhhat raporundan sonra ise Bartın Adliyesi’ne götürülmüştü. Zanlılar savcılık tabirinin akabinde tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk idildi. Şahıslardan A.S.,K.O., A.G.,H.Y. ve M.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltındaki M.B ise isimli denetim kuralıyla hür bırakıldı.
Nitelikli dolandırıcılık cürmü nedeniyle gerçekleştirilen operasyon öncesinde ise dolandırıcılık ofisi takımlarının sante polislerin her adımını takip ettiği öğrenildi. Kuşkulu şahısların banka hesap hareketlerini inceleyerek tahlil eden polisler toplamda 500 saatlik güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek, inceledi. Şüphelilerinden M.S’nin İstanbul’dan Bartın vilayet merkezine 4 araç değiştirerek geldiği, şahsın tanınmamak emeli ile farklı bölgelerde 3 defa kıyafet değişikliği yaptığını belirlendi.
Şüphelilerden M.S’nin mağdur A.S’ye ilişkin paradan 1 buçuk milyon TL’lik kısmını elden teslim aldığı anlara ilişkin güvenlik kamera imgelerine de ulaşan gruplar, konutlarda yapılan aramalarda da nitelikli dolandırıcılık olayında kullanıldığı bedellendirilen çeşitli banka kartları ve çok sayıda dijital gereç ele geçirmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.