Özlem Aras Gürel’den Tatil Hediyesi

Özlem Aras Gürel’den Tatil Hediyesi

Yayın: 14.04.2022 15:37
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde  kalan çocuklar  ile Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından desteklenen çocukları ara tatil hediyesi olarak sinemaya götürdü. “Doru” filmini çocuklar ve anneleri ile birlikte izlediler.

Karabük Onel AVM de gerçekleştirilen sinema etkinliğinde çocuklarla birlikte Doru filmini izleyen Özlem Aras Gürel “Birlik, beraberlik ve paylaşmanın zirve yaptığı Ramazan Ayı içerisindeyiz. Çocuklarımız yoğun ders programının ardından kısa bir tatil imkanı buldular. Tatil dönemlerinde çocuklarımızla bir sosyal etkinlik içerisinde olmak onların gelişimleri için oldukça önemli. Bu tür etkinlikler aynı zamanda eğitimlerinin de bir parçası, okul içerisinde bir takım etkinliklerle sınırlı kalmaları onların ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamıyor. Bu tür etkinlikleri bundan sonrada yapmaya çalışacağız. Bugün çok mutluyuz, onları çok seviyoruz. Onların yetişmesi ve gelece emin adımlarla ilerlemesi içinde bundan sonrada elimizden gelen bütün çabayı esirgemeyeceğiz”  şeklinde konuştu.

 

Neşe ve keyif içinde film izleyen çocuklar günün anısına yönelik olarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinliğe Özlem Aras Gürel’in yanısıra  Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ile  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Kıymet Boztaş ve diğer yetkililer katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Terme’de yapılması planlanan projeler incelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Terme ilçesinde yapılması planlanan projelerle ilgili inceleme gerçekleştirildi.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse Terme ilçesini ziyaret etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçede yapılması planlanan projelerle alakalı bir dizi incelemelerde bulunulduğunu belirterek, “İlçemiz için çok büyük hayallerimiz var. İlçemizi hak ettiği yere getirmek, projelerimizi bir bir hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağız.” ifadesini kullandı.