Karabük’te Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler yapıldı

Karabük’te Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla etkinlikler yapıldı

Yayın: 17.07.2022 17:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valiliğince düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” kapsamında istasyonda buluşan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla bando ekibi eşliğinde Kent Meydanı’na kadar yürüdü.

Burada düzenlenen etkinlikte saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi. Vatandaşlar ayrıca burada akşam ve yatsı namazı kıldı.

Vali Fuat Gürel, yaptığı konuşmada, hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçtiğini anımsatarak, “Bugün Karabük‘ümüzde olduğu gibi cennet vatanımızın bütün şehirlerinde meydanları bir kez daha doldurarak hem o geceyi hem de o gecede yaşananları, yaşatmak için canını verenleri, canından can verenleri anmak, anlamak ve anlatmak için bir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü daha birlik ve dirlik içinde idrak etmenin onur ve gururunu, mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile Belediye Başkanı Rafet Vergili de konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının sinevizyondan izletildiği programda, kahramanlık türküleri söylendi, sahne etkinlikleri yapıldı.

Şirinevler Mahallesi’nden başlayan sancak koşusu Kent Meydanı’nda sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları, getirdikleri sancağı Vali Gürel’e takdim etti.

Karabük Merkez Muhtarlar Derneği de şehitlerin ruhuna helva ikramında bulundu.

Etkinliklere, il protokolü, siyasi parti temsilcileri, FETÖ’nün darbe girişimi sırasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde şehit olan Metin Arslan ile İstanbul’da şehit düşen Barış Efe’nin yakınları, sivil toplum örgütü üyeleri, gaziler ve şehit yakınlarıyla ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında

Yayın: 18.05.2024 18:38
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te otomobil ile motosikletin çarpıştığı kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Aydınlıkevler Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi’nde E.A. (17) yönetimindeki 78 ABM 765 plakalı motosiklet, aynı yönde ilerleyen E.A. (21) idaresindeki 78 BB 649 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntülerde, otomobil ile motosikletin çarpışması ve otomobilin çöp konteynerine çarpması yer alıyor.

 

Haberin Videosu İçin TIKLAYINIZ..