Misoğlu ve Destereci Ailelerinin mutlu günü

Misoğlu ve Destereci Ailelerinin mutlu günü

Yayın: 18.07.2022 16:15 |Güncelleme: 19.07.2022 11:22
Paylaş:
A+ A-

 Şehrimiz esnaflarından Murat Misoğlu’nun kızı, AK Parti Merkez İlçe yöneticisi Fırat Misoğlu’nun kardeşi Merve Nur görkemli bir törenin ardından hayatını Enes Destereci ile birleştirdi.

Çebioğlu Gold Residence’ta düzenlenen düğün törenine AK Parti Karabük Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, AK Parti Dış ilişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail Altınöz, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti’nin önceki il başkanlarından Timurçin Saylar ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Murat Misoğlu “En mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün eş dost ve akrabalarımıza Misoğlu ailesi adına tekraren teşekkür ediyorum” dedi.

Biz de Bölgenin sesi olarak Hacer-Murat Misoğlu ve Gülşen-Ümit Destereci ailelerini tebrik ediyor MERVE NUR & ENES çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda bir zanlı yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin ikametinde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

İlkadım ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, yaptıkları aramada 350 gram sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı, 500 gram tütün, 600 dolu makaron ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Operasyonda gözaltına alınan T.Ö. jandarmaya götürüldü.