Yenice’de altyapı mesaisi

Yenice’de altyapı mesaisi

Yayın: 19.09.2022 16:40
Paylaş:
A+ A-

Yaşanan sel felaketinde büyük ölçüde etkilenen ve bazı yerlerde hala yaraların sarılmaya devam ettiği Yenice ilçesinde, belediye ekiplerince alt yapı çalışmaları sürdürülüyor.

Hafta sonu gece geç saatlerde de devam eden çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı; “İlçemizde geçtiğimiz aylarda iki defa yaşadığımız sel afeti sonrası ilk günden bu zamana kadar meydana gelen hasarları ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

Ani ve şiddetli yağışlarda taşkınlara neden olan bölgelerde olası mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla etkin çözümler üretmeye ve kapsamlı çalışmalar yürütmeye devam ediyoruz. Üç kritik noktamızdan biri olan Merkez Mahallesi İncedere Caddesinde yağmur suyu birikintilerini önlemek amacıyla Pazar günü altyapı çalışması başlattık. İş makinalarımız ve tüm ekibimizle bu bölgede yağmur suyu tahliyesi için yeni büzler yerleştiriyoruz.

Bu bölgede çalışmalarımız devam etmektedir. Diğer kritik bölgelerimizden biri olan Lokum Evleri üst bölümü olan İsmetpaşa Mahallesi ana yolunda da aşırı yağışların yol açacağı taşkınları önleme adına çalışma yaparak tamamladık ve burayı rahatlattık.

Yağışlardan büyük zarar gören Atatürk Mahallesi Kum Tarla Mevkiinde de projemizi yaparak bir çalışma başlatacağız. İlçemizde meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan su baskınlarını önlemek adına başlatmış olduğumuz çalışmalarımızı inşallah en kısa sürede tamamen tamamlayacağız” dedi (Ramazan Öztürk)

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında işlem başlatıldı

Yayın: 03.05.2024 14:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düğünde tüfekle havaya ateş açan damat hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, bazı yazılı ve görsel medya ile sosyal medya hesaplarında yer alan “düğünde damadın havaya ateş açtığı” haber ve paylaşımlarla ilgili İl Jandarma Komutanlığı tarafından çalışma başlatıldı.

Yayınlanan görüntüler üzerinde araştırma yapan ekipler, olayı gerçekleştiren kişinin, Cumayanı köyünde kendi düğününde havaya ateş açan damat B.T. olduğunu tespit etti.

B.T. hakkında “genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak” suçundan adli ve idari işlem başlatıldı.