Kapullu’da 22 yasındaki genç canına kıydı

Kapullu’da 22 yasındaki genç canına kıydı

Yayın: 11.10.2022 16:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te 22 yaşındaki genç kendini asarak canına kıydı.

Olay Kapullu Mahallesi Kapullu caddesinde meydana geldi.

Emirkan Alagöz (22) arkadaşına boynuna ip geçirerek cep telefonundan arkadaşına fotoğraf attı ve “ intihar ediyorum” diye mesaj attı. Mesajı gören arkadaşı hemen ailesi ve komşularına haber verdi.

Hemen harekete geçen komşuları kapıyı açamazken itfaiyeye ve polise haber verdi Olay yerine gelen Karabük Belediyesi itfaiyesi eve girdiğinde Emirkan Alagöz’ün cansız bedenini buldu. Olay yerinde yapılan incelemede “ kendine iyi bak kader arkadaşım ” yazılı not bulunurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Türkiye’nin Dört Bir Yanından Gelen Aileler, Safranbolu’yu gezdi

Yayın: 17.05.2024 14:39
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’da bugün düzenlenen 35’inci dönem Jandarma Uzman Erbaş Komando temel kursu kapanış töreni, duygusal anlara sahne oldu. Türkiye’nin dört bir yanındaki aileler, evlatlarının başarılarına tanık olmak için Safranbolu’ya geldi. Tören sırasında gözlerdeki gurur ve mutluluğu görmek mümkündü.

Safranbolu esnafı da bu özel günde kalabalık aileleri coşkuyla karşıladı. Esnaflar, Türkiye’nin farklı illerinden gelen ailelere ve çiçeği burnunda uzmanlara, çarşıya getirdikleri hareketlilik ve canlılığa tanık oldu.

Bu anlamlı tören, hem ailelerin hem de Safranbolu esnafının yüzlerini güldürdü.

Tarihi çarşıda hasret gideren aileler, Safranbolu’da unutulmaz bir gün yaşamış oldu. (Esra Oğuzkağan Özkan)