Kulüp Başkanı Aydım basın toplantısında konuştu

Kulüp Başkanı Aydım basın toplantısında konuştu

Yayın: 04.02.2023 16:25
Paylaş:
A+ A-

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Karabük İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Adem Aydım, hedeflerinin 3. Lig olduğunu bildirdi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Aydım, herkesi kulübe destek olmaya davet ederek çeşitli ziyaretlere başladığını duyurdu.

Bu bağlamda dayanışma gecesi düzenleneceğini anlatan Aydım, “25 Şubat akşamı sanatçı Göktan Güney ve Yunus Bülbül’ün yer alacağı bir dayanışma gecesi düzenlenecek. Bu iki değerli sanatçımızın kentimize gelerek takımımıza destek olmasına öncülük eden BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya’ya teşekkür ederim. Kentimizde yeniden yanan futbol ateşi etrafında herkesin toplanmasını istiyorum.” dedi.

Hiçbir beklentisi ve çıkarı olmadığının altını çizen Aydım, “Tek amacım, kentin bir futbol takımının liglerde olması. Hedefimiz 3. Lig. Karabükspor hayranıyım. Doğduğum, büyüdüğüm kente hizmet etmek istiyorum. Sadece futbol değil, diğer branşlarda da takım kurmaya başladık.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, sanatçı Güney ve Bülbül ile birlikte kulüp yöneticileri de yer aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mapla Biyoteknoloji, Fonlabüyüsün’de yatırım taleplerini toplamaya başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Mapla Biyoteknoloji, Halk Yatırım'ın Fonlabüyüsün platformunda yatırım taleplerini toplamaya başladı.

Halk Yatırım'dan yapılan açıklamaya göre, “Paya Dayalı Kitle Fonlama” faaliyetinde bulunan Türkiye'nin kitle fonlama platformu Fonlabüyüsün, geleceğe değer katan erken aşamadaki girişimleri yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor.

Kayısı çekirdeği kabuğu gibi gıda atıklarından ve gıda yan ürünlerinden, doğada yüzde 100 çözünebilen biyoplastik ürünler üreterek sürdürülebilirliğe katkıda bulunan Mapla Biyoteknoloji AŞ, Fonlabüyüsün'de yatırım taleplerini toplamaya başladı.

Mapla Biyoteknoloji, kayısı çekirdeği kabuğu başta olmak üzere doğal ham maddeler kullanarak çevre dostu biyoplastik üretimi gerçekleştiriyor.

Şirket, bu biyoplastiklerle plastik endüstrisine sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunuyor. Mapla Biyoteknoloji, “Fırsatları çöpe atmayın!” mottosu ile gıda atıkları ve yan ürünlerindeki değerli bileşenleri sıfır atık hedefinde katma değeri yüksek ürünlere dönüştürmeyi amaçlıyor.

Dünya genelinde toplam plastik üretimi yaklaşık 368 milyon ton olarak gerçekleşiyor.

Her yıl 300 milyon ton plastik atık oluşurken, plastik atıkların neden olduğu mikroplastik sorununun, çevre ve sağlık üzerinde olumsuz etkileri bulunuyor.

Bu kapsamda, ambalaj malzemeleri, tek kullanımlık ürünler, dayanıklı plastik parçalar, tekstil ve otomotiv gibi çeşitli endüstrilerde kullanılabilen farklı özelliklere sahip doğada yüzde 100 çözünebilen biyoplastik türleri üreten Mapla Biyoteknoloji, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri, Sınırda Karbon Vergisi düzenlemesi ve Avrupa Yeşil Mutabakatı ile uyumu hedeflemesiyle küresel pazarda yüksek potansiyele sahip.

Sürdürülebilir bir gelecek hedefine katkıda bulunmak için gıda atıklarını değerlendirerek biyoplastik ürünler geliştiren Mapla Biyoteknoloji'ye, Fonlabüyüsün'ün web adresi üzerinden MKK ve Takasbank güvencesiyle yatırım yapılabiliyor.