ESKİPAZAR OSB NE OLDU?…

ESKİPAZAR OSB NE OLDU?…

Yayın: 05.03.2023 14:43
Paylaş:
A+ A-
Geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmaları biten hatta yer kalmadığı açıklanan Eskipazar Organize Sanayi Bölgesine gelinen süreçte ne bir kazma vuruldu ne de bir yatırımcıdan ses seda var.

Kurulmasına 2017 yılının ortalarında karar verilen Eskipazar’da Organize Sanayi Bölgesinde geçtiğimiz yıl biten kamulaştırma çalışmalarından sonra yatırımcıların ilk kazmayı vurmak için sabırsızlandığı,hatta yer kalmadığı söylenirken, şimdiye kadar Organize Sanayi Bölgesi’ne ne bir yatırımcı geldi, ne de ilk kazma vuruldu.
Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde herhangi bir çalışmanın yapılmadığı gözlenirken, birçok vatandaş Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin akıbetini merak ediyor. Bazı yer sahipleri bu alanın tarım arazisi olduğu gerekçesi ile kamulaştırılmasına karşı çıkarken, buna rağmen büyük uğraşlar sonrasında kamulaştırılan bu yerlere şimdilerde dört gözle yatırımcı bekleniyor.

TARIM ARAZİLERİ BOŞUNA MI KAMUŞALTIRILDI?
Bölgenin Sesi’ne konuşan birçok vatandaş, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin akıbetini merak ederken, “Müdürü var, Tabelası var, ama yatırımcı yok. Yani ne gelen var ne de giden. Yoksa bu tarım arazileri milyonlarca lira verilerek boşuna mı kamulaştırıldı? ” diyerek tepki gösterdiler.

AK PARTİ İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMIŞTI
AK Parti İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, geçtiğimiz yıl Kasım ayında gazetemize yaptığı açıklamada; Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde yer kalmadığını ve yatırımcının ilk kazmayı vurmak için sabırsızlandığını, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesine hem İl dışından hem de İl içinden yoğun talep olduğunu, şu anda isteyenlere arsa veremediklerini söylemişti. Bununla birlikte çok kısa sürede Eskipazar Organize Sanayi Bölgesine Fabrikalar kurularak üretime başlanacağını belirterek, istihdama ve ekonomiye katkı sağlanacağını açıklamıştı.(Sadık Arslan)

 

Yorumlar

  1. Ömer şen

    Hiçbişey olmaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TOGÜ’lü öğrenciler güreşte Türkiye şampiyonu oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Konya’da düzenlenen İsmail Güzel U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden (TOGÜ) üç öğrenci birinci oldu.

TOGÜ'den yapılan açıklamaya göre, İsmail Güzel U23 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası, 24-26 Nisan tarihlerinde Konya Karatay Spor Salonu'nda düzenlendi.

Şampiyonada mücadele eden TOGÜ öğrencileri Nazar Batır 76 kilo, Fatih Altınbaş 92 kilo, Rıfat Eren Gıdak da 97 kiloda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı.