Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 11.11.2016 09:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan yol kontrolü uygulamasında bir şahsın yakalanarak tutuklandığı haber verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada,”Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince;02 Kasım 2016 günü, Karabük-Zonguldak hattında çalışan yolcu treni seferlerinde, emniyet ve asayiş uygulamaları kapsamında aranan şahısların yakalanması maksadıyla arama ve kimlik kontrolü uygulaması yapılmıştır.

Yapılan kontrollerde yakalanan (1) şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de “11. Yeşilay Bisiklet Turu” düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 08:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de “Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim” sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Bisiklet Federasyonu işbirliğiyle Türkiye'de eş zamanlı düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu'na, yağmura rağmen yaklaşık 100 bisiklet tutkunu katıldı.

Yeşilay Derneği Rize Şube Başkanı Selçuk Beşikçi, AA muhabirine, yağmura rağmen güzel bir katılım olduğunu belirterek, “Güzel bir etkinlik oldu. Parkur biraz uzundu. Gencinden yaşlısına kadar herkes buradaydı. Çok mutluyuz. Katılan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk ise sporun içerisine her ailedeki çocukların en azından bir branşa veya spor dalına gitmesini istediklerini söyledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan tur, Atatürk ve Cumhuriyet caddelerini takiben Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nın bulunduğu noktadan sahil dolgu alanı atletizm pistinde sona erdi.

Etkinlik sonunda katılımcılara ÇAYKUR çayı ikram edildi.