ABDİPAŞA’DA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İHİhlas Haber Ajansı12 Kasım 2025, 14:401 dk okuma
ABDİPAŞA’DA DOĞAL GAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bartın'ın Ulus ilçesi Apdipaşa beldesinde taşımalı sistem sıvılaştırılmış doğal gaz dağıtım ve depolama alanı yapımı için ilk kazma vuruldu.

Abdipaşa beldesinde bin metrekare alanda taşımalı sistem doğalgaz depolama ve dağıtım merkezinin yapımı için alt yapı çalışmalarına başlandı. Tesisler için temel atılırken, boru hattının ise kazma çalışmaları yürütülüyor. Çalışmaların yıl sonu itibarıyla bitirilmesi öngörülüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından beldede 2 bin doğalgaz abonesi olması hedefleniyor.
Sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez, 2026 yılında doğal gazın yetiştirilmesi için çalışmaların hızla devam ettiğini kaydetti. Dönmez, beldede devam eden diğer proje ve çalışmalar hakkında da bilgi vererek, Ovaçayı yanındaki millet bahçesine yapılması planlanan Kültürevi ve yüksek kapasiteli düğün salonu temeli ve alt yapı çalışmalarının tamamlandığını kaydetti.
Başkan Dönmez, ilk etap TOKİ konutlarının sahiplerine teslim edileceğini, Karabük-Bartın karayolunun karşısında da 80 konutluk 2. etap konutların yapılacağını ifade etti.

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.

ReklamSol Reklam
ReklamSağ Reklam