Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
30 Ağustos, 2022 16:13 tarihinde yayınlandı

“Açık Hava Sinema Geceleri” etkinliği sona erdi

UNESCO Dünya Miras Kenti Safranbolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen "Açık Hava Sinema Geceleri" etkinliği sona erdi. Safranbolu Belediyesince Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde yapılan programın son gününde "Çanakkale Yolun Sonu" filmi izleyiciyle buluştu. Belediye Başkanı Elif Köse, yaptığı açıklamada, sinema geceleri etkinliğine ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Akşam yapılacak kutlamalara herkesi beklediğini belirten Köse, "Saat 19.30'da Sunal Tülbentçi Öğretmenevi'nde başlayacak zafer yürüyüşümüzde buluşalım. Ardından Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'ndaki Burak Uzunkara ile Necati ve Saykolar konserlerine katılalım." dedi.(A.A)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
05 Haziran, 2025 00:57 tarihinde yayınlandı

Ayılar arı kovanlarını parçalayıp balları yedi

Düzce’nin Yığılca ilçesinde ikinci ayı olayı yaşandı. Ayılar arıların bal kovanlarını parçalayarak balları yedi. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, Yığılca ormanlarında meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran ormanlık alan içerisinde kurulan arı kovanlarının bulunduğu bölgeye iki ayı geldi. Evvel kovanları inceleyen ayılar daha sonra arıların kolonilerinin de içerisinde olduğu kovanları tek tek parçalayarak yemeye başladı. O anlar ise bölgede kovanları takip etmek için kurulan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. İkinci defa Yığılca’nın balından yiyen ayıların baygınlık geçirip geçirmediği bilinmezken, olay Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar gruplarına iletildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin