Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
18 Nisan, 2015 12:44 tarihinde yayınlandı

Açılış Öncesi İncelemelerde Bulundu

Karabük şehir merkezinde yapımına başlanan ve 6 Mayıs’ta açılması hedeflenen Kent Meydanında Başkan Vergili, Karabük basınıyla incelemelerde bulundu. Karabük Belediyesi tarafından Kardemir’e ait 100 Evler bölgesinde bir akşamda 130 tane ev yıkılarak yapımına başlanan Kent Meydanı açılışı Mayıs ayında yapılacak. Karabük Belediye Başkanlığının çalışmalarıyla Karabük her geçen gün gelişiyor, büyüyor. Kentin simgesi olabilecek, bir meydan ise onlarca yıldır hayalleri süslüyordu. Artık Karabük’ün bir meydana sahip olması gerektiği inancını tüm Karabüklülerle paylaşan Belediye Başkanı Rafet Vergili, Kent Meydanı projesinin inşaat çalışmalarını tamamladı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Kent Meydanı, Karabük’ün geleceğidir. Meydanlar şehirlerin birer aynası, kimliği ve insanların kendilerini ifade edebildikleri ortak kullanım alanlarıdır. Karabük’e yakışır, geleceğe yönelik bir Kent Meydanı ve sosyal mekânların olacağı bir alan olacak. Karabük’ü geleceğe taşıyacak önemli proje ve yatırımları hayata geçirdik. Kent Meydanı projesi de bu yatırımlardan bir tanesi. Kent Meydanının yapılmasını sağlayarak önemli bir eksikliği gidermiş olduk” dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin