Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
03 Ekim, 2022 14:19 tarihinde yayınlandı
0

Aday Yapı Eflanispor 21 yıl aradan sonra sahada

Yaklaşık 1 ay önce yeni bir yapılanmaya giderek 21 yıl aradan sonra yeşil sahalara dönen Eflanispor sezon açılışını çeşitli faaliyetlerle gerçekleştirdi.

Hafta sonu Şehit Barış Efe Parkı’nda biraya gelen Mustafa Yılmaz başkanlığındaki Kulüp yönetimi ve futbolcular yeni sezona Aday Yapı Eflanispor adıyla ve şampiyonluk parolasıyla giriyor.

İstanbul Eflanililer Derneği Başkanı Abdullah Adatepe, Karabük Eflanililer Derneği Başkanı Hüseyin Lütfi Ersoy ve ilçenin önde gelen isimlerinin de yer aldığı açılış gününde kadroya katılan futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Eflanispor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz davetli oldukları halde etkinliğe katılmayan ilçe protokolüne sitem ederken, As Başkan İrfan Topçu, “Bu takımın kurulmasında büyük payım var. Olası başarısızlıkta sorumluluk benim, başarı hepimizindir” dedi.

“28 Ağustos’ta 21 yıldır faaliyet göstermeyen bu senede biz yönetim olarak talip olmasak kurallar gereği kapanacak olan Eflanispor’umuzun değerli üyelerinin idaresiyle yönetime geldik. İstanbul, Karabük, Safranbolu ve Eflani’de yaşayan iş adamı arkadaşlarımızla bir yönetim oluşturup ‘Hikayemiz var Eflani’ hactagiyle göreve başladık” diyen As Başkan Topçu, konuşmasında, “İlk olarak Eflaniyle hiçbir bağı olmayan sadece geçmişte daha yaygın olan 3 büyük kulüp hayranlığından oluşan renklerimizi ve logomuzu Eflani ile özdeşleşen renklere dönüştürdük. 45 gün gibi kısa bir sürede hocalarımız ve 26 tane hepsi de geçmişi alt yapısı olan Eflani’ye yakışır futbolcular alarak iyi bir ekip oluşturduk” ifadelerine yer verdi.

Topçu, Kulüp olarak en önemli başarılarının Eflanispor sayesinde Eflani’deki sosyal yaşama katkı sağlayabilmek, bu sayede Eflani adını her kesime duyurabilmek olduğuna vurgu yaptı ve “Günümüzde yaygın hale uyuşturucu alışkanlığından gençlerimizi uzak tutabilmek bizim için en büyük başarı olacaktır. Tabiki konu futbol olunca sportif başarı tüm ülkemizde olduğu gibi bizde de her kesim tarafından ilk planda olacaktır. Yönetimimizdeki görev dağılımı gereği ve Karabük amatör kümeye en yakın isim olarak bu takımın kurulmasında en büyük paya sahibim. Her türlü başarısızlıkta sorumluluk benim, başarı hepimizindir” diye konuştu.

Karabük 1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Aday Yapı Eflanispor’un yönetici ve futbolcuları, sezon açılış töreni sonrası ilçede esnaf ziyareti gerçekleştirerek destek istediklerini belirttiler.

Kastamonu Pınarbaşıspor ile hazırlık maçı da oynayan Aday Yapı Eflanispor, karşılaşmadan 8-0 galip ayrıldı.

Maçı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar ile vatandaşlar da izledi..

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin