Aday Yapı Eflanispor’a Eflani’deki tribünler yeterli gelmiyor

Aday Yapı Eflanispor’a Eflani’deki tribünler yeterli gelmiyor

Yayın: 10.11.2022 14:44
Paylaş:
A+ A-

Yeni bir yapılanmaya giderek 21 yıl aradan sonra yeşil sahalara dönen ve yer aldığı Karabük Yaşar Kaptan Çebi 1. Amatör Küme’de ilk 2 haftayı kayıpsız geçen Aday Yapı Eflanispor’da taraftarların coşkusu giderek artıyor.

NAMAĞLUP LİDER

Sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarının tamamını farklı skorla kazanan yeşil mavili takım, Amatör ligdeki ilk maçında Karabük Demirspor’u, ikinci hafta da Beşbinevlerspor’u aynı skorla (2-1) geçti. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk 2 haftada kazandığı 6 puanla grubunda namağlup lider olarak devam eden Aday Yapı Eflanispor’da taraftar desteği de giderek artıyor.

İSTANBUL’DAN EFLANİ’YE HER HAFTA BİR OTOBÜS TARAFTAR GELİYOR

Uzun yıllar sonra takımlarını sahada görerek hasret gideren Eflanili sporseverler de maçlardaki coşku ve kalabalığıyla dikkat çekiyor. Her hafta İstanbul’dan bir otobüs dolusu taraftar Eflani’ye maç izlemeye gelirken, Eflanili bir çok iş adamı da özel araçları ve aileleriyle birlikte memleketlerinde maç hasreti gideriyor.

TRİBÜN KÜÇÜK VE TARAFTARLAR SIĞMIYOR

Sezon açılışı için düzenlenen görkemli tören ve ardından üst üste oynanan hazırlık maçlarındaki farklı skorlar ve ligde kayıpsız geçen 2 hafta taraftarların ilgisini de ateşledi. Eflani’deki maçlarda tribünleri tamamen dolduran sporseverler, “Kıymetli hemşerimiz Mustafa Yılmaz başkanlığındaki kulüp yönetimi iddialı bir takım oluşturdu ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu daha ilk 2 haftada gösterdi. Maçlarımız ful çekiyor. Takım ligde, biz de taraftar olarak tribünde lideriz. Belli ki mevcut tribün önümüzdeki haftalarda daha da yetersiz kalacak. Şimdiden sayın yöneticilerimizden konuya el atmalarını beliyoruz” dediler.

TAKIM TECRÜBELİ HOCA DEMİR BEŞLİOĞLU’NA EMANET

Öte yandan, Aday Yapı Eflanispor’un yeni teknik direktörü Demir Beşlioğlu oldu. Açıklamayı yapan As Başkan İrfan Topçu, “Yıllardır Karabükspor’da futbol oynamış, yine Karabükspor’a uzun yıllar antrenör olarak hizmet etmiş, amatör kulüplerde de çok sayıda takım çalıştırmış Demir hoca artık Eflanispor’un başarısı için ter dökecek. Tecrübeli hocamıza aramıza hoş geldin diyor, başarılar diliyorum” dedi.

EFLANİ’DE MİSAFİR TAKIMA YEMEK İKRAMI

“Şampiyonluğun itici gücü taraftarlarımız olacak” diyen Topçu, Aday Yapı Eflanispor yönetimi olarak, sezon sonuna kadar iç saha maçlarında misafir takımın oyuncu ve yönetici kadrosuna yemek ikramında bulunma kararı aldıklarını da sözlerine ekledi.

PAZAR GÜNÜ RAKİP DÖKECEKSPOR

Aday Yapı Eflanispor ligde 3. Maçını 4 puanla 2. Sırada yer alan Dökecek Futbol Kulübü ile oynayacak. 13 Kasım Pazar günü Yenişehir Onur sahasında saat 14.30’da başlayacak karşılaşmaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.