Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
19 Şubat, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Ahmet Suat Özyazıcı, kabri başında anıldı

TRABZON (AA) – Trabzonspor'un teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı, vefatının birinci yılında mezarı başında anıldı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamaya göre, 18 Şubat 2023'te rahatsızlığı nedeniyle 87 yaşında vefat eden Özyazıcı'nın ailesi tarafından Trabzon Asri Mezarlık'taki kabri başında anma töreni düzenlendi.

Törene, Özyazıcı'nın ailesi, yakınları ve Trabzonspor Kulübü Genel Sekreter Yardımcısı Derviş Köz katıldı.

Köz, Trabzonspor gerçeğinin mihenk taşlarından biri olan Özyazıcı'nın sadece Türk futbolu değil, dünya futbolunun da en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, “Ahmet Suat hocamız ile gurur duyuyoruz. Onun önderliğinde elde edilen başarılar, Trabzon'un futbol kenti olarak anılmasına büyük katkı sağlamıştır.” ifadesini kullandı.

– Başkan Doğan'ın mesajı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan da Ahmet Suat Özyazıcı'nın vefatının birinci yılı nedeniyle yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

“(Kupaların efendisi) olarak da adlandırılan Ahmet Suat Özyazıcı sadece Trabzon değil, Türk futboluna da büyük katkılar yapmıştır. Ahmet Suat hocamızın Trabzonspor ile futbola vurduğu damga asırlar boyu unutulmayacaktır. O sadece bir teknik adam, direktör değil, her yönüyle spor adamı ve mükemmel bir insandı. Bu özellikleri de onu, Türk futbolunda Anadolu ihtilalini yaratan takımın lideri olarak tarihe kayıt etmiştir. Rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 15:01 tarihinde yayınlandı
0 0

22 yaşındaki genç kız 47 bin adet uyuşturucu hapla yakalandı

Samsun’da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 47 bin 769 adet sentetik ecza uyuşturucu hapla yakalanan 22 yaşındaki genç kız çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Atakum ilçesinde bir kişinin uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Ekipler tarafından şüpheli Z.D.(22) adlı genç kızın ikametinde yapılan aramada 47 bin 769 adet sentetik ecza uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Z.D., “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine ifade veren Z.D., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin