Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
11 Mart, 2015 09:49 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti Aday Adayı Malkoç’tan Nezaket Ziyareti

Haziran 2015 genel seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olan iş adamı Enver Malkoç gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Aday adaylığı sürecinde birçok ziyaretlerde bulunup vatandaşlarla iç içe olduklarını belirten AK Parti aday adayı Malkoç, “aday adaylığımız sürecinin başlamasıyla birlikte insanlarımızla birebir görüşmeler yaparak kendileriyle sohbet etme imkanı bulduk.Partimiz ve Karabük halkı teveccüh gösterip de milletvekili olursak bu yöreye en iyi hizmeti vermeye hazırız” dedi.

Diğer yandan 14 Mart’ta gerçekleştirilecek mülakat için hazırlıkların sürdüğüne dikkat çeken Malkoç, ”yapılacak mülakatlarla birlikte genel merkezimiz en iyi kararı verecektir.Hakkımızda hayırlısı olsun” açıklamasına yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin