AK Parti Altınöz İle Devam Edecek

AK Parti Altınöz İle Devam Edecek

Yayın: 03.01.2021 21:05
Paylaş:
A+ A-

AK Parti’de korona virüs salgını nedeniyle iki kez ertelenen il kongrelerine Ocak ayı içerisinde yeniden başlıyor.
Korona virüsün Türkiye’de görüldüğü Mart ayında kongrelerine ara veren AK Parti, Ağustos ayının sonunda yeniden kongrelerine başlamıştı.

Bugüne kadar Ankara’da ilçe kongrelerinin tamamını, İstanbul’da ise yarısından fazlasını bitiren ve toplamda 19 il kongresini gerçekleştiren AK Parti, korona virüs nedeniyle kongrelere ikinci kez ara vermek zorunda kalmıştı. Bu süreçte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya, Kayseri, Samsun, Kahramanmaraş, Tekirdağ, Kocaeli ve Van il kongrelerine katılırken, diğer kongrelere ise video konferans yöntemiyle bağlanmıştı.

KARABÜK İL BAŞKANLIĞI KONGRESİ 15 OCAK’TA

Öte yandan 15 Ocak’ta Karabük İl kongresini gerçekleştirecek AK parti, İl Başkanlığı için tek aday ve tek liste üzerinden seçimi tamamlayacak

Liste çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Av İsmail Altınöz’ün İl Başkanlığına devam edeceği yine önümüzde hafta AK parti genel merkezine çağrılacağı ifade edildi.

2 kişi görüş bildirdi

  1. karbuksevdalısı

    Kan kaybetmeye davam elimizde kalan ovacık ve Eflâni belediyelerinizde kaybedecek desenize.

  2. harun tan

    geleceğin başkanı millet vekılı .karabuk e yaptıgı hızmetler ortata artık turkıye hızmet görecek.karabuku şahlandıran başkan geleceğin başbanı..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araçtaki 4 şüpheli yakalandı

Yayın: 27.04.2024 14:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sürücüsü polisin “dur” ihtarına uymayan araç kovalamaca sonucu durdurularak içindeki 4 şüpheli yakalandı.

Kavga ihbarı üzerine Kavaklar Cadde’sindeki bir iş yerinin önüne giden polis ekiplerini gören 16 KAD 91 plakalı camlı vanın sürücüsü kaçmaya başladı.

Sürücüsü ekiplerin “dur” ihtarına uymayan araç, Emek Mahallesi Burç Sokak’ta park halindeki araçlara ve ekip otosuna çarptı. Araç, Adnan Menderes Bulvarı girişindeki Emek ışıklarında ekiplerce durduruldu.

Haklarında suç kaydı bulunduğu ve alkollü oldukları belirlenen araçtaki Y.A. (31) ve E.A. (24) gözaltına alındı.

Araçta bulunan kadınlar D.Y. (19) ve G.T. (23) ise haklarında adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!