Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
07 Temmuz, 2015 10:40 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Ak Parti İftarda Buluştu

AK Parti Karabük İl Başkanlığı tüm teşkilat kademelerinin davetli olduğu iftar yemeği programında buluştu. AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu iftar yemeği programına AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Belediye Başkanları, Milletvekili aday adayları, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, mahalle temsilcileri katıldı. Yıldırım Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Saylar, AK Parti'nin yüzde 41’lik oranla Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu ve AK Parti’den başka ülkeyi yönetebilecek bir partinin olmadığını söyleyerek, “Seçim çalışmalarında gece gündüz demeden çalıştınız. İl ve İlçe bazında tüm kademelerimiz çok çalıştı. Bu gemi devam edecek, bu davaya hizmetimiz devam edecek. Hem bu millette hem de bu ümmete hizmetimiz sürecek. Sandıktan çıkan koalisyon ve sandıktan çıkanda başımızın tacıdır. Milletimiz böyle uygun gördü. Biz AK Parti olarak MHP olsun, CHP olsun buyurun kardeşim ülkeyi beraber yönetelim diye Genel Başkanımız, Milletvekillerimiz ellerini uzatıyor. Kendileri bilirler ve bu aşamadan sonra biz hiçbir zaman ülke yönetiminden geri durmayacağız. Sizler yüzde 41’ lik bir partinin mensuplarısınız. Bugün CHP yüzde 25, MHP yüzde 16 oy almıştır. Birinden yüzde yüz oyumuz fazla, bir tanesinden de yüzde bir buçuk katı fazla oyumuz var. Bu anlamda biz yüzde 41’lik oran ile Türkiye’nin en büyük partisiyiz ve AK Parti’den başka bu ülkeyi yönetebilecek bir parti de yoktur. Biz AK Partiyiz hizmetlerimize, çalışmalarımıza her daim devam edeceğiz” dedi. KAHVECİ, “KARABÜK’TE HER İKİ KİŞİDEN BİRİ AK PARTİLİ” AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, 7 Haziran genel seçimleri sonrasında biraz üzüntü duyduklarını ama sandıktan çıkan her sonuca saygı gösterdiklerini ifade ederek, “AK Parti olarak Karabük’te yüzde 49 oranında oy aldık ve bu da demek oluyor ki Karabük’te her iki kişiden biri AK Partilidir. Biz bu sonuç sonrasında bir muhasebe yapıyoruz. Ne yaptık, niçin böyle oldu gibi bir muhasebe yapıyoruz; ama kesinlikle moralimizi bozmuyoruz. Çünkü Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var, ümmetin AK Parti’ye ihtiyacı var. Siyasi büyüklerimiz de güzel bir politika ile hükümet kurma çalışmalarına devam edecek. Bizler ne söz vermişsek onu yerine getireceğiz; sizler için, memleketimiz için çalışmalarımız devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.
Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. afiyet olsun

    yalamacı dondurmacılar karılı kocalı yalayın yalayıcılar. iranlının ALTINA YATMAKTAN ÇEKİNMEYEN BİDONLAR… YALAYIN YALAYIN. İRANLININ ALTINA YATIN….

Yeni yorumlara kapalı.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 16:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Çiçekçilerde Anneler Günü yoğunluğu

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla birlikte Bolu’daki çiçekçilerde hareketlilik başladı. 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü öncesinde vatandaşlar, anneleri ve eşleri için çiçek almak üzere çiçekçilerin yolunu tuttu.
En çok tercih edilen çiçekler ortasında orkideler ve renkli papatya buketleri yer aldı. Birçok vatandaş, çiçek siparişini son güne bırakmamak için alışverişini evvelden yaptı. Bilhassa meskende çarçabuk bakım yapılabilen çiçek tiplerine ağır ilgi gösterildi.
Bolu’da uzun yıllardır eşiyle birlikte çiçekçilik yapan Dilek Aytar, Anneler Günü’ne iki gün kala sipariş yoğunluğunun başladığını, adrese teslim hizmetlerinin de sürdüğünü belirtti.

"Çiçek fiyatları farklılık gösterebilir"
Çiçek fiyatlarının, eserin yerli ya da ithal olmasına nazaran değiştiğini tabir eden Aytar, "Anneler Günü ve gibisi özel günlerde yoğunluğumuz birkaç gün öncesinden başlamaktadır. En çok istek gören çiçeklerimiz ortasında orkidelerimiz, saksı çiçeklerimiz, gür buketlerimiz ve renkli papatya buketlerimiz yer almaktadır. Bu çiçekler yerli ya da ithal olarak temin edilmekte olup, fiyatları da buna nazaran değişiklik göstermektedir. Şu anda orkide çiçeklerimiz 500 TL’den başlamaktadır ve tekrar yerli ya da ithal olmalarına nazaran fiyatları farklılık gösterebilir. Saksı çiçeklerimiz 200 TL’den, buketlerimiz 300 TL’den, güllerimiz ise 100 TL’den başlamaktadır. Ayrıyeten yapay çiçeklerimiz ve kendi hazırladığımız kaktüs aranjmanlarımız da mevcuttur" dedi.

"Annelerimizin konutta çarçabuk bakabilecekleri çiçekler ilgi görüyor"
Evde çarçabuk bakılabilecek çiçeklerin daha çok ilgi gördüğünü belirten Aytar, "Anneler Günü olması nedeniyle, annelerimizin konutta çarçabuk bakabilecekleri orkideler, saksı çiçekleri, gür buketler ve renkli papatya buketleri hayli ilgi görmektedir. Telefonla sipariş alma ve adrese teslim hizmetimiz bulunmaktadır. Yoğunluğumuz bugünden itibaren başlayarak, Anneler Günü olan pazar günü saat 22.00’ye kadar devam etmektedir. Ayrıyeten, pazar günü gelip çiçek siparişi veremeyen ya da sipariş almayı unutan müşterilerimiz için pazartesi günü de satışlarımız devam etmektedir" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.