AK Parti İl Başkanı Salt, Bakan Tunç İle Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanı Salt, Bakan Tunç İle Bir Araya Geldi

Yayın: 07.07.2023 12:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti genel merkezinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Genişletilmiş 81 İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.  Salt partisinin Genişletilmiş 81 İl Başkanları Toplantısının ardından Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile bir araya geldi. Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Salt, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla Adalet Bakanı olarak görevlendirilen Yılmaz Tunç’a görevinde başarılar dileyerek Karabük’e davet ettiğini ifade etti.Salt, gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımında, “Karabüklü hemşehrilerimizin adalet hizmetlerine erişimini daha da kolaylaştırmak ve güçlendirmek adına şehrimizin güncel ihtiyaçlarını istişare ettik.” dedi.

TBMM ziyareti

Salt, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda partisinin Genişletilmiş 81 İl Başkanları Toplantısı sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik’i ve Karabük İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci ve Karabük İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç’ı ziyaret ettiği ifade edildi.

Salt’ın Ankara programlarında AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ar’da eşlik etti(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Cihan Aydın, İbrahim Çağlar Uyarcan, Hakan Yemişken

VavaCars Fatih Karagümrük: Emre Bilgin, Nazım Sangare, Salih Dursun, Ceccherini, Emir Tintiş, Rohden, Paoletti, Lasagna, Eysseric, Mendes, Güven Yalçın

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Umut Güneş, Berat Özdemir, Visca, Bardhi, Fountas, Onuachu

İSTANBUL (AA) – Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında VavaCars Fatih Karagümrük ile Trabzonspor arasında yapılan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

11. dakikada Lasagna'nın sağdan ortaladığı topa Güven Yalçın penaltı noktası gerisinde gelişine vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26. dakikada sağdan kullanılan kornerde Ceccherini'nin arka direkte kafayla vurduğu top yandan auta çıktı.

Pozisyon anlamında kısır geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.