AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’den Eflani Ziyareti

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’den Eflani Ziyareti

Yayın: 22.06.2024 13:54
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, Eflani ilçesine yaptığı ziyarette çeşitli temaslarda bulundu. Şahin, Eflani Belediye Başkanı Hüsnü Akın’ı makamında ziyaret ederek, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı ve yapılacak projeler üzerinde görüşmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Şahin’e, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deligöz ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Özdemir de eşlik etti. Heyet, AK Parti Eflani İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Zeki Sevim, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Aydın ve Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Bulut ile ilçedeki çalışmaları değerlendirdi.

Şahin, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Eflani’de yürütülen projeleri yakından takip ettiklerini belirterek, ilçenin gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Oğuzlar’da yaz Kur’an kursları öncesi uçurtma şenliği yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 00:22
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Oğuzlar ilçesinde 1 Temmuz'da açılacak yaz Kur'an kursları öncesi öğrencilere yönelik uçurtma şenliği düzenlendi.

Oğuzlar İlçe Müftülüğü ile Oğuzlar Diyanet Gençlik Koordinatörlüğünce İlçe Stadı'nda düzenlenen şenlik, Kur'an tilavetiyle başladı.

Burada düzenlenen çeşitli yarışmalara katılan öğrenciler, daha sonra uçurtma uçurdu.

Etkinlikte ayrıca, hayırseverlerin katkılarıyla öğrencilere ve ailelerine yemek ikram edildi.

Programa İlçe Müftüsü Mücahit Altınsoy ile vatandaşlar ve çocuklar katıldı.