Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
06 Nisan, 2023 15:46 tarihinde yayınlandı

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı iftarda bir araya geldi

AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanlığı, merkez mahalle ve köy başkanları ile iftar programında bir araya geldi.AK Parti Karabük Merkez İlçe Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına AK Parti Karabük Ferhat Salt ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı. AK Parti Merkez İlçe teşkilatının iftar programında konuşma yapan AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti’nin sıradan bir siyasi teşekkül olmadığını söyleyerek, “Türkiye, nasıl binlerce yıllık devlet tarihi içindeki son halka ise AK Parti de bu büyük davanın günümüzdeki en önemli temsilcisidir." ifadelerini kullandı. AK Parti Merkez ilçe teşkilatının Mübarek Ramazan Ayını tebrik eden Salt, konuşmasında 14 Mayıs’a dikkat çekti. Salt, “Biz halka hizmet yolunda bir araya gelmiş, geleceğe yürüyen güçlü bir aileyiz. Milletimizle olan birlik ve beraberliğimiz, 14 Mayıs’ta kazanılacak zaferin de büyük ve güçlü Türkiye'ye olan umudumuzun da teminatıdır.” açıklamalarında bulundu. Düzenledikleri iftar programında konuşma yapan AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ise mahalle mahalle, sokak sokak vatandaşlarla bir arada olacaklarını vurgulayarak, “Bizler Merkez ilçe teşkilatları olarak, seçim zaferimizin resmileşeceği ana kadar her mahallede ve her sokakta milletimize yaren olmaya devam edeceğiz. Derdi olanı dinleyecek, sözü olan herkese kulak kesileceğiz. 14 Mayıs seçimlerinde yine, yeniden büyük bir başarı ortaya koyacak, tek bir hedefe odaklanacak ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı 20 yıldır olduğu gibi yine, yeniden tarihi bir oy ile ülkemizi Türkiye Yüzyılına taşıyacağız.” söylemlerinde bulundu.(Sadık Arslan)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 10:32 tarihinde yayınlandı

Perşembe geleceğini planlıyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde, sürdürülebilir kalkınma gayesiyle hazırlanan turizm ve şehir-bölge planlama master planları kapsamında çalıştay düzenlendi.
Perşembe Belediyesi’nin mesken sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştayda, ilçenin doğal, kültürel ve ekonomik kıymetlerini koruyarak geleceğe taşımaya yönelik plan ve projeler ele alındı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi Kent ve Bölge Planlama Bölümü’nün akademik katkılarıyla şekillenen süreçte, öğrenciler tarafından hazırlanan çalışmalar değerlendirildi. İlçenin geleceğine taraf verecek başlıklar, farklı disiplinlerden paydaşların iştirakiyle masaya yatırıldı.
Çalıştay programında ODTÜ Kent ve Bölge Planlama Bölümü’nden Doç. Dr. A. Burak Büyükcivelek, ’Mekâlansal Planlar ve Yapı Yönetmeliği Kapsamında Kentsel Tasarım İlkeleri’ bahisli bir sunum gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Danışmanı ve Cittaslow Teknik Koordinatörü Lokman Atasoy, ’Cittaslow ve Etraf Politikaları’ başlıklı sunumuyla çalıştaya katkı sundu. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Mesut Yeşiltepe ise ’İmar ve Kent Planlama Süreçleri’ hakkında bilgi verdi.
Akademik katkı sunan isimler ortasında ayrıyeten Prof. Dr. H. Çağatay Keskinok, Doç. Dr. A. Burak Büyükcivelek ve Kent Plancısı Yalçın Demirtaş yer aldı.
Katılımcıların bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunduğu çalıştayın, Perşembe ilçesinin planlama vizyonunu güçlendirdiği ve birlikte karar alma kültürünü pekiştirdiği belirtildi. Çalıştay sonunda elde edilen değerlendirmelerin, master planlar için yol gösterici nitelikte olacağı tabir edildi.

"Vizyonumuz güçleniyor"
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, sürece katkı sağlayan tüm kurumlara, akademisyenlere, öğrencilere ve iştirakçilere teşekkür ederek, "Katılımcıların bilgi ve tecrübelerini paylaşarak sürece katkı sunduğu bu değerli buluşma, Perşembe’mizin planlama vizyonunu güçlendirmiş; birlikte karar alma kültürünü pekiştirmiştir. Çalıştay sonunda elde edilen değerlendirmeler, Turizm ve Şehir-Bölge Planlama Master Planları için yol gösterici nitelikte olacak ve ilçemizin sürdürülebilir gelişimine katkı sağlayacaktır" dedi.

"Perşembe, bugünü değil, geleceği de hak eden özel bir ilçemiz"
Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, konuşmasında şu tabirlere yer verdi:
"Doğası, denizi ve huzurlu hayatıyla Karadeniz’in incisi olan Perşembe, ‘Sakin Şehir’ unvanıyla yalnızca bugünü değil, geleceği de hak eden özel bir ilçemiz. Bu eşsiz kimliğini koruyarak daha da ileriye taşıyacak adımları birlikte planlamak bizler için büyük bir gurur. Doğal, kültürel ve ekonomik kıymetlerini koruyarak sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen Turizm ve Şehir-Bölge Planlama Master Planı Çalıştayı kapsamında bugün Perşembe’mizde değerli bir buluşmada bir ortaya geldik. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin bilimsel katkılarıyla hazırlanan planlama ve tasarım projeleri, ilçemizin mekânsal gelişimine taraf verecek nitelikte çıktılar sunuyor. Bu vizyoner çalışmalar, Perşembe’nin geleceğini daha yaşanabilir, kimlikli ve planlı bir yapıya kavuşturma maksadımıza değerli katkılar sağlıyor."

Bizi sosyal medyadan takip edin