Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
07 Mayıs, 2023 15:23 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti SKM Başkanı Muhammet Kaya Baba Oldu

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve 14 Mayıs seçimlerinin Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Muhammet Kaya baba oldu.

Özel MEDİKAR Hastanesi’nde ilk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Neslihan-Muhammet Kaya çifti bebeklerine SADIK ARAS adını verdi.

Doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu ve baba olmanın sevincini Birlik Medya ile paylaşan AK Parti SKM Başkanı Muhammet Kaya, “Hayatın anlamı bazen bir anda değişiveriyor. Bugün oğlumuz SADIK ARAS’a kavuştuk. Hoş geldin güzel oğlum. Çok şükür ki eşim Neslihan’ın da bebeğimizin de durumu gayet iyi.

Arayıp soran, iyi dileklerini ileten, yoğunluktan cevap veremediğimiz tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı (Mehmet Aşar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin