AK Parti Terme İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı

AK Parti Terme İlçe Başkanlığında bayramlaşma programı

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Terme İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Terme İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen bayramlaşma programına Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, MHP İlçe Başkanı Ercan Kaya ile partililer katıldı.

Tüm katılımcıların Ramazan Bayramı'nı kutlayan Köse, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm teşkilat mensuplarına selamlarını ileten Köse, “Allah onu başımızdan eksik etmesin. Başı rahmet, ortası mağrifet son günleri de cehennem azabından azat olacağımız ramazanı tamamlamış olduk. Öncelikle Filistin’de, dünyanın başka yerlerine zulüm altında yaşamakta olan din kardeşlerimize bir an önce Allah’ın nusretinin ulaşmasını temenni ediyoruz. Zalimin zulmünün sona ermesi için dua ediyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Kul da Terme’deki çalışmaların ilçeye yeni bir ivme kazandıracağını kaydetti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bafra’da polis Trafik Haftası’nda çeşitli etkinliklerle vatandaşları bilgilendirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından Trafik Haftası kapsamında eğitim, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediliyor.

Ekipler, bu kapsamda 8 ilkokulda yaklaşık 875 öğrenciye Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında eğitim semineri verdi.

Ayrıca “Hayatla Yarışılmaz” kampanya temasına ait afiş ve pankartlar da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu alanlardaki billboardlara asıldı.

Öğrenci servisi denetimlerine hafta boyunca ağırlık veren trafik ekipleri, bilgilendirme faaliyetleri yaparak broşür dağıttı.

Ticari yolcu taşımacılığı yapılan dolmuş, taksi ve benzeri araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme çalışması yapan ekipler, emniyet kemerinin önemini anlatan broşür verdi.

İlçe otogarından kalkan otobüslerde bulunan yolculara da emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme yapılıp, emniyet kemerinin takılması sağlanarak yolculuk boyunca takılı kalması yönünde uyarıda bulunuldu.

Trafik bilgilendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.