AK Parti’nin önceki akşam Av. Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu’dan oluşan milletvekili aday tanıtım toplantısı yoğun katılım nedeniyle zaman zaman izdihama yol açtı. Yıldırım Düğün Salonu’ndaki programa ‘kalabalık’ damgasını burdu
AK Parti Karabük Milletvekili Aday Tanıtım Programı düzenlendi.
Kentteki bir düğün salonunda iftarın ardından düzenlenen programda konuşan AK Parti Karabük Milletvekili adayı Cem Şahin, 2002'den bu yana birçok kişinin Karabük'te AK Parti'ye hizmet ettiklerini, taş üstüne taş koyduklarını söyledi.
Karabük'e hizmet etmek amacıyla aday gösterildiklerini belirten Şahin, "Bunun şerefini, bunun onurunu iliklerimize kadar yaşıyoruz. Bizden evvelki il başkanlarımız, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve teşkilatımızın her kademesinde yer alan arkadaşlarımızın çok büyük hizmetleri olmuştur. AK Parti iktidarına 2002 yılından beri Karabük halkı çok büyük destek verdi. AK Parti iktidarı Türkiye genelinde bir hizmet gerçekleştirdiyse bunda en büyük pay sahiplerinden biri de Karabük halkıdır." dedi.
Şahin, Karabük'ün hiçbir zaman sahipsiz olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Karabük'ün her zaman bir sahibi vardı. O da Recep Tayyip Erdoğan'dı. Karabük'ün her noktasında Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını ve onun yol arkadaşlarının imzasını görmek mümkündür. Bizler ne yapacağız? Biz hizmet kervanına dahil olduk. Bu bir bayrak yarışı. Nöbet değişimi. Biz bunu böyle değerlendiriyoruz. Şimdi bu vazife bize düştü. Yarın başka arkadaşlarımız bu vazifeleri üstlenme durumunda kalabilirler. Bizim AK Parti teşkilatlarında genel temayülümüz, bu konuya bakış açımız böyledir. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin ülkemize, devletimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum."
Toplantıda, milletvekili adayları Durmuş Ali Keskinkılıç ve Hüseyin Gündoğdu ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş de konuşma yaptı.
Program, toplu fotoğraf çekimi ile sona ererken, Yıldırımlar Düğün Salonu’nda gerçekleşen ve yoğunluktan çok sayıda kişinin geri döndüğü tanıtım toplantısı kalabalığı ile dikkat çekti.(Mehmet AŞAR)
Düzce’nin Yığılca ilçesinde ikinci ayı olayı yaşandı. Ayılar arıların bal kovanlarını parçalayarak balları yedi. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
Olay, Yığılca ormanlarında meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran ormanlık alan içerisinde kurulan arı kovanlarının bulunduğu bölgeye iki ayı geldi. Evvel kovanları inceleyen ayılar daha sonra arıların kolonilerinin de içerisinde olduğu kovanları tek tek parçalayarak yemeye başladı. O anlar ise bölgede kovanları takip etmek için kurulan güvenlik kamerasına anbean yansıdı. İkinci defa Yığılca’nın balından yiyen ayıların baygınlık geçirip geçirmediği bilinmezken, olay Tabiat Muhafaza ve Ulusal Parklar gruplarına iletildi.