AK Partili Meclis Üyeleri Evet Dedi

AK Partili Meclis Üyeleri Evet Dedi

Yayın: 26.01.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin emekliler için toplu taşıma ve su kullanımının ücretsiz olmasına yönelik kararı AK Parti meclis üyelerinin desteğiyle kabul edildi.
Karabük Belediyesi Rafet Vergili, geçtiğimiz günlerde kentteki emeklilerin toplu taşıma ve su kullanımından ücretsiz faydalanacaklarını duyurmuştu. Başkan Vergili’nin çağrısı üzerine belediye meclisini olağanüstü toplandı.
Toplantıda konuşan AK Parti Meclis Üyesi Osman Köşker, emeklilere yönelik alınan kararın her zaman destekçisi ve arkasında olacaklarını belirtti.
Konuşmanın ardından meclisinin tek gündem maddesi olan “emekli vatandaşların su kullanımı ve Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ait şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanmaları” maddesi AK Parti meclis üyelerinin desteğiyle kabul edildi. Alınan karar sonrası toplantı sona erdi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bafra’da polis Trafik Haftası’nda çeşitli etkinliklerle vatandaşları bilgilendirdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 10.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından Trafik Haftası kapsamında eğitim, denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam ediliyor.

Ekipler, bu kapsamda 8 ilkokulda yaklaşık 875 öğrenciye Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında eğitim semineri verdi.

Ayrıca “Hayatla Yarışılmaz” kampanya temasına ait afiş ve pankartlar da yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu alanlardaki billboardlara asıldı.

Öğrenci servisi denetimlerine hafta boyunca ağırlık veren trafik ekipleri, bilgilendirme faaliyetleri yaparak broşür dağıttı.

Ticari yolcu taşımacılığı yapılan dolmuş, taksi ve benzeri araçlardaki sürücü ve yolculara yönelik bilgilendirme çalışması yapan ekipler, emniyet kemerinin önemini anlatan broşür verdi.

İlçe otogarından kalkan otobüslerde bulunan yolculara da emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme yapılıp, emniyet kemerinin takılması sağlanarak yolculuk boyunca takılı kalması yönünde uyarıda bulunuldu.

Trafik bilgilendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.