AK Parti’nin İlçe Başkan Adayları Bu Hafta Belli Olacak

AK Parti’nin İlçe Başkan Adayları Bu Hafta Belli Olacak

Yayın: 02.02.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

AK Parti’de beklenen ilçe belediye başkan adaylarının bu hafta içerisinde belli olması bekleniyor. 

Sadece Karabük merkezde belediye başkan adayı belirleyen AK Parti de gözler ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağına çevrildi. Belediye başkan aday adaylığı müracaatlarını yapan adaylarda başkan adaylarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyor.

İSİMLERE İTİBAR ETMEYİN

AK Parti’nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamamasına rağmen, kamuoyunda bazı isimlerin aday olarak konuşulması veya sosyal medyada isimlerin ilan edilmesine itibar gösterilmemesini isteyen AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt “ Şimdiye kadar sadece Karabük Belediye Başkan adayımız açıklandı. İlçe belediye başkan adaylarımız ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı. Kamuoyunda bazı isimler dolaşıyor fakat bu tür söylenti ve paylaşımlara kimsenin itibar etmesini istemiyoruz. Genel merkezimiz veya bizlerden gelmeyen hiçbir açıklama gerçeği yansıtmıyor. Kamuoyu olduğu gibi bizlerde ilçe belediye başkan adaylarımızın  belirlenmesini merakla bekliyoruz. Kesin bir tarih olmamasına rağmen, bu hafta içerisinde tüm ilçe belediye başkan adaylarımızın isimlerinin açıklanmasını bekliyoruz” dedi

İLÇELERDE KİMLER ADAY ADAYI OLMUŞTU

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’de başlayan belediye başkan aday adaylığı sürecinde Safranbolu’dan  Hüseyin Gündoğdu, Necdet Aksoy, Bahattin Eroğlu, Salih Aydın, Ali Büyüközdemir, Ahmet Güneş, Yasemin Kuzu , Ali  Sami Acar Yenice’den Sertaş Karataş, Ferdi Kökçü, Erdal Yirmibeş Ertan Mısırlı, Eskipazar’dan Serkan Civa Kamil Ünal, Mustafa Yarkan, Mehmet Ali Şen, Şenol Telli, Bayram Demir, Hasan Sevdalı, İsmail Palaz, Serdar Dursun, Eflani’den İbrahim Ertuğrul, Hüseyin Lütfü Ersoy, Fatma Özdemir, Ovacık’tan ise Yakup Narter, Murat Aka, Ramazan Şahin, Ahmet Şahin ve Emre Uz belediye başkan aday adayı olmuştu. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.