Ak Partisiz Bir Hükümet İmkansız Görünüyor

Ak Partisiz Bir Hükümet İmkansız Görünüyor

Yayın: 16.06.2015 09:54
Paylaş:
A+ A-

7 Haziran Genel Seçimlerinde 25. Dönem Milletvekili seçilen AK Parti Karabük milletvekili Osman Kahveci dün mazbatasını aldı.

AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin mazbata alma törenine AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy ile beraber çok sayıda partili katıldı.

Adliye’ye gelerek Ağır Ceza Reisi Timuçin Dedeoğlu’ndan mazbatasını alan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci AK Partisiz bir hükümetin imkansız gözüktüğünü söyledi.

Kahveci, “Seçim sonucu olarak Karabüklü hemşerilerimizin bize vekaletini verdiklerini bu aldığımız belgeyle bir kez daha resmileştirdik. Bundan sonraki süreçte Karabük’ümüzün problemleri ve sorunları ile TBMM’de kentimizi temsil edeceğiz” dedi.

Seçim sonuçlarını da değerlendiren Milletvekili Osman Kahveci, “Sonuç itibari ile milletimiz böyle bir karar verdi ve onların kararı başımızın tacıdır. Bizler hizmetlerimize devam edeceğiz.Moralimizi güçlü tutuyoruz. Türkiye’nin en büyük partisi AK Parti’dir. Oylarımızda kısmen düşüş oldu ama bu seçmenin bize verdiği mesaj olarak değerlendiriyoruz. Bu mesajı da teşkilatlarımızla, genel merkezimiz ile seçmenin bize verdiği bu mesajı değerlendiriyoruz. Diğer partilere de mesaj verdiler. Bu mesajı herkesin önüne koyup değerlendirmesi lazım. Diğer siyasi partilerde milletin verdiği bu mesajı kendilerince değerlendiriyorlar. Türkiye’nin en büyük ve güçlü partisinin AK Parti’nin olduğu gerçeği değişmedi. Diğerlerinin de tek başına iktidar olma şansı yok. Türkiye’de milletimiz hiçbir siyasi partiye tek başına iktidar olma şansı ve fırsatı vermedi. Seçim süreci boyunca muhalefetin tamamı siyasi saldırıyı AK Parti’ye karşı yaptılar. Bunda kısmen bir sonuç alabilirler ama AK Parti dimdik ayakta Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz. Karabük’ün de en büyük partisi yine AK Parti. Hizmet sürecimiz devam ediyor. Bu seçim sürecinde ne söz vermişsek onun takipçisi olacağız. Onların gerçekleşmesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadesinde bulundu.

AK PARTİ’SİZ BİR HÜKUMET İMKANSIZ GÖZÜKÜYOR

Gazetecilerin hükümet kurma çalışmalarının nasıl olacağı yönünde soruları da cevaplayan Osman Kahveci şunları söyledi: “Görünen o ki AK Parti’siz bir hükümet imkansız gözüküyor. MHP ve HDP’nin aynı kabinede olmayacakları ve hükümette yer almayacakları şeklinde çok açık beyanatları var. Bu değişmezse AK Parti’siz bir hükümet olmayacağı ortaya çıkıyor. AK Parti’nin kendi şartları ve kırmızı çizgisi var. Diğerlerinin de var. Kırmızı dur demektir ama biz asla Türkiye’nin durmasının ve büyümesinin durmasını istemiyoruz. Herkes kırmızı gösterirse Türkiye durur. Türkiye büyümeye devam etmelidir. Herkes tek başına iktidar oldukları zaman ki siyasi şartlarını ileri sürerek ülkede bir hükümet krizi çıkartmamalı. Milletimiz böyle bir tercihte bulunmuştur ve bu tercih doğrultusunda siyasi partilerimizin aklı selim değerlendirme yaprak ülkenin önünü açarlar”

Yorumlar

  1. AYHAN ÜNLÜ

    ÇOK DOĞRU SAYIN VEKİLİM AK PARTİNİN DAHA YAPACAK ÇOK HİZMETİ VAR AMA MAALESEF AYAĞIMIZA ÇELME TAKTILAR DIŞ GÜÇLER İÇERDEKİLER SÜREKLİ AK PARTİYLE UĞRAŞTILAR YAZIKLAR OLSUN BUNU YAPANLARA AMA CENABI HAK ÇOK YÜCE ÇOK ULU ÇOK BÜYÜK BUNU YAPANLARA ELBET HESAP SORULUR KISKIS GÜLÜYORLAR ZATEN BUNLARIN DERDİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ ONU İNDİRMEK İSTİYORLAR BUNA İZİN VERMİYECEĞİZ ONU BAŞKAN YAPMAK İSTİYORUZ RABBİMİN İZNİ İLE AK PARTİ OLMASSA OLMAZ TEŞEKKÜR EDERİM

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Safranbolu Gençlik Haftası”nda Milli ve Manevi Değerlere Sahip Çıkmanın Önemi Vurgulandı

Yayın: 20.05.2024 10:46
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu, ‘Gençlik Haftası’nda birbirinden özel etkinliklerin adresi oldu.  15-21 Mayıs Gençlik Haftası dolayısı ile Safranbolu, Gençlik Haftası’nda gerçekleştirilen etkinliklerle gençlerin bir araya gelerek milli ve manevi değerlerin daha da güçlendirmek amacıyla önemli bir platform oldu.

Safranbolu’da, Gençlik Haftası’nın anlam ve önemine vurgu yapmak amacıyla düzenlenen programlar Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma etkinliği ile başladı. Programa Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, emniyet mensupları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Safranbolu İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Sedat Adakan tarafından Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda yer alan Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik Haftası konulu şiir ve kompozisyonlar yarışmasında dereceye giren öğrenciler eserlerini okudu ve çelenk sunma programı sona erdi.

 Safranbolu‘daki fener alayına katılan herkesin ellerinde Türk Bayraklarıyla görüntülendiği yürüyüş ilgi gördü. Akşam saatlerinde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen müzik etkinlikleri göz doldurdu. Müzik etkinlikleriyle dolu dolu geçen bu özel haftaya katılan herkesin coşkusu ve birlikte olma duygusu oldukça etkileyiciydi. Safranbolu’nun tarihi ve kültürel atmosferinde gerçekleştirilen etkinlikler, gençlere milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları konusunda önemli bir mesaj verdi. (Esra Oğuzkağan Özkan)