Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
21 Ekim, 2019 23:10 tarihinde yayınlandı
0

“Akademisyen Şeflerin Lezzetleri” Yarışması Yapıldı

Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu Aşçılık programından Öğr. Gör. Sibel Ayyıldız, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi tarafından düzenlenen “Akademisyen Şeflerin Lezzetleri” isimli yemek yarışmasında yaptığı ‘Eflani hindi bandırması’ ile birincilik elde etti.

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gölbaşı Turizm Fakültesinde 15-16 Ekim’de ‘Mutfakta Bilim Var!’ sloganıyla gastronomi festivali düzenlendi. Türkiye’nin dört bir yanından akademisyenler ve gastronomi alanındaki profesyoneller festivalde bir araya geldi.

Festival kapsamında düzenlenen ‘Akademisyen Şeflerin Lezzetleri’ yemek yarışmasına da katılan akademisyenler, hünerlerini sergiledi.

Eflani Meslek Yüskekokulu Aşçılık programı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Sibel Ayyıldız, yöresel yemek konsepti ile yapılan yarışmada, Eflani ilçesinin coğrafi işaretli yemeği olan ‘Eflani hindi bandırması’ ile birincilik elde etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 17:41 tarihinde yayınlandı
0 0

Tosya Belediyesi’nden Amasya’ya kültür turu

Tosya Belediyesi tarafından düzenlenen tur kapsamında, 100 kişilik kafile Amasya’nın tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu.

Tosya Belediyesi’nin kültür turları kapsamında ilk Amasya gezisi gerçekleştirildi. Kadınlardan oluşan 100 kişilik ilk kafile Amasya’ya ücretsiz olarak kültürel zenginlikleri ve doğal güzellikleriyle öne çıkan Amasya’yı gezdi. Şehrin önemli noktalarını ziyaret ederek keyifli ve dolu dolu bir gün geçirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin