Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
09 Haziran, 2015 10:08 tarihinde yayınlandı

Akay; “Halkımızın Kararı Başımız Üstüne”

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, 7 Haziran seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Halkımızın kararı başımız üzerinedir" dedi. CHP Milletvekili Adayı Mustafa Akay, seçim çalışmaları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Seçim sürecinde partimizi anlatmak için gece-gündüz demeden dağ, bayır dolaştık ve yoğun bir tempoda çalıştık. Bu süreç içinde başta il örgütümüz olmak üzere, ilçe örgütlerimiz, kadın ve gençlik kollarımız olağanüstü bir çaba gösterdiler. Bu çaba sonrasında başarının geleceğine inanmıştık. Başarıyı yakalayamayışımız bir yerlerde eksikliğimiz olduğunu gösteriyor. Bu eksiklik bizim kusurumuzdur. Halka küsülmeyeceğini biliyoruz. Kusuru kendimizde arayacağız. Örgütlerimizin seçim biter seçim başlar mantığıyla çalışmalarına hemen başlayacaklarından kuşku duymuyoruz. Bu süreç içinde, bizimle birlikte her yere koşan gençlerimize, kadın kollarımıza, örgütlerimize ve partililerimize yürekten teşekkür ediyorum. Sesimizi duyurmada katkı veren, yerel gazetelerimiz ve televizyonlarımıza, internet sitelerimize şükranlarımı sunuyorum. Milletvekili seçilen arkadaşlarımızın başarılı olmalarını , seçim sonuçlarının Karabük'ümüze ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
09 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı

Taklalar atan otomobil uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu: 5 yaralı

Bartın’da yoldan çıkan ve içerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araba uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu.
Bartın istikametinden Amasra Bozköy istikametine gitmekte olan ve ismi öğrenilemeyen şoför yönetimindeki 34 LG 2709 plakalı araba, virajı alamayarak yoldan çıktı. İçerisinde 3’ü çocuk 5 kişinin bulunduğu araç, taklalar atarak uçuruma yanlışsız sürüklendi. Son anda uçurumun başında duran araçtaki 5 kişi yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde Bartın’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle ulaşımın denetimli sağlandığı yol ise aracın kaldırılmasının akabinde olağana döndü

Bizi sosyal medyadan takip edin