CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay Mazbatasını Aldı

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay Mazbatasını Aldı

Yayın: 26.05.2023 14:09
Paylaş:
A+ A-

14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem milletvekilliği seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Karabük Milletvekili seçilen Cevdet Akay mazbatasını aldı. Mazbata alım törenine Cumhuriyet Halk Patisi İl Başkanı Vedat Yaşar, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve partililer katıldı. Milletvekilliği mazbatasını alan CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Karabük Adliye Binası önünde mazbata törenine katılanlara bir konuşma yaptı. Milletvekili Akay yaptığı konuşmada “Gece gündüz hep berabere çalıştık Karabük’ün bütün bölgelerini dolaştık, bütün ilçelerini dolaştık. 14 Mayıs tarihinde halkımızın taktiri ile milletvekili seçildim. Gönül isterdi ki daha fazla milletvekili çıkartsa idik. Beni Karabük’ün milletvekili olarak meclise gönderdiniz, hepinizi çok büyük emeği var, hepinizden Allah razı olsun. Bugün heyecanlıyız, mutluyuz, hepiniz alın teri var, bu mazbatayı hep beraber aldık. Ben hepinizin adına mazbatayı almış bulunuyorum. Sizlerin adına, mecliste olacağız. Gücümüzün yettiği kadar Karabük için çalışacağım  Bizler vekiliz asil olan sizlersiniz.  28 Mayıs tarihide bir seçimimiz daha var. İnşallah beni mecliste iktidar vekili yaparsınız diye düşünüyorum. Lütfen 28 Mayıs tarihide oyunumuzu kullanmaya gidelim. Çok oy kullanmayan var özellikle gençlerimiz oylarını kullansınlar. Bizler sizlerin geleceği için çaba sarf ediyoruz. Kadınlarımızın da önemi çok büyük onlarında sandıklara sahip çıkması lazım. Sonuçta herkes bu seçimde en doğru kararı verecektir. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaoğlu’nu ben 13. Cumhurbaşkanı olarak göreceğimden eminim. İttifak partisi genel başkanlarını da Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak seçeceğiz. Önümüzdeki seçim huzurlu bir seçim oldu. 14 Mayıs’ta yapılan seçim huzurlu bir şekilde yapıldı Sonuç ne olursa olsun herkesin saygı duyması gereken bir sonuç olacaktır. Çünkü halkımızın taktiridir” dedi (Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.