Aksoy, “Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz”

Aksoy, “Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz”

Yayın: 17.05.2016 10:56
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Şantiye Amirliğinin Kent Ormanda düzenlediği kaynaşma pikniğinde katıldı.

Şantiye Amirliği personelinin tümünün aileleri ile birlikte geldikleri kaynaşma pikniğine Başkan Aksoy’un yanı sıra, Belediye Başkan Vekili Halil Aydın, Başkan Yardımcısı Erdoğan Şenol, Birim Müdürleri de katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Şantiye Amiri Erol Özduran, Şantiye Amirliğinin yaz dönemi çalışmalarına başladığını ve bu tür organizasyonlarla hem kaynaşmanın hem de çalışma veriminin arttığını söyledi.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, Şantiye Amirliğinin düzenlediği bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum” dedi.

Aksoy konuşmasını şöyle sürdürdü; “Değerli arkadaşlar, 2009 yılından bu yana 260 bin tona yakın asfalt serdik. Yine en az 250 bin metre kare parkeyi tamamladık. Bunların yanı sırsa bordür, duvar, kaldırım gibi daha pek çok çalışmada sizlerin emeği, sizlerin alın teri var. Bu nedenle özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine sizlerin bu çalışmaları sayesinde kış aylarında vatandaşlarımızın ayakları neredeyse kara basmıyor. Ben yeniden hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Niksar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Toplantısı yapıldı.

Niksar Kaymakamı Ekrem Çeçen başkanlığında Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda encümen üye seçimi yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantı gündemindeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıya Kaymakam Çeçen'in yanı sıra İl Genel Meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İl Genel Meclisi üyeliklerine, Mustafa Erarslan, Tahin Çavuş ile Yeşilyaka muhtarı Mehmet Akar ve Sarıyazı köyü Muhtarı Akif Köksal seçildi.