Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 16:54 tarihinde yayınlandı
0

Alaplı’nın Gümeli köyüne mevsimin ilk karı düştü

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Gümeli köyüne dönemin birinci karı yağdı. Meteoroloji ve valilik yetkilileri, hava sıcaklıklarının düşeceğini ve kar yağışının beklendiğini açıklamıştı. Beklenen soğuk hava dalgasıyla birlikte bölgede kar yağışı başladı.

Özellikle yüksek kesitlerde tesirli olan kar, Gümeli ve etrafını beyaza bürüdü. Şu ana kadar ulaşımda rastgele bir aksama yaşanmazken, gruplar buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Takımlar, aksiliklere karşı hazırlıklı olduklarını duyurdu. Kar yağışının ilerleyen saatlerde devam edip etmeyeceği ise hava durumuna bağlı olacak.

Bölgedeki vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken, tabiat görüntüleriyle ünlü Gümeli’de karla kaplanan ağaçlar hoş manzaralar oluşturdu. Meteoroloji, önümüzdeki günlerde yağışların sürebileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin