blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 13:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Alkollü ve ehliyetsiz sürücünün makas atıp kaza yaptığı anlar kamerada

Karabük’te alkollü ve ehliyetsiz bir şoförün makas atması sonrası denetimden çıkan arabanın minibüse çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Ergenekon Mahallesinde Sanayi Meslek Lisesi Kavşağında meydana geldi. A.Y. idaresindeki 06 FV 9439 plakalı araba, makas attığı sırada denetimden çıkarak kavşaktan çıkış yapmak üzere olan M.İ. yönetimindeki 78 ABJ 554 plakalı minibüse çarptı. Kaza anı birebir istikamette ilerleyen öteki bir arabanın araç içi kamerasına yansıdı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Kazada, araba şoförü ile minibüste yolcu olarak bulunan Ö.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne(KEAH) sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Yapılan denetimlerde şoför M.İ.’nin kâfi şoför evrakına sahip olduğu ve alkolsüz olduğu belirlenirken, kazaya sebep olan şoför A.Y.’nin ehliyetsiz olduğu ve yapılan kontrollerde1.92 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2025 13:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Apartmana yayılan koku yaşlı adamın öldüğünü ortaya çıkardı

Samsun’da apartmana taban kattan yayılan berbat koku üzerine yapılan aramada yalnız yaşanan yabancı asıllı şahsın aylar evvelden öldüğü ortaya çıktı.
Olay, İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, apartman sakinleri yaklaşık bir aydır süren berbat kokudan rahatsızlık duyarak durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis grupları sevk edildi. Taban kattaki dairede yalnız yaşadığı öğrenilen Irak asıllı 60 yaşlarındaki Adil Abdul Maher Muhsin’in konutuna giren takımlar, şahsın yaklaşık 1,5-2 ay evvel hayatını kaybettiğini kıymetlendirdi. Yapılan birinci incelemelerde yaşlı adamdan geriye sırf kemiklerin kaldığı tespit edildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Kurumu Küme Başkanlığı’na gönderildi.
Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.