blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
29 Kasım, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı

Amasya’da römork atölyesinde patlama: 5 stajyer öğrenci yaralandı

Amasya’nın Göynücek ilçesinde römork imalatı yapan bir işletmede yanan sobaya parlayıcı husus dökülmesi sonucu yaşanan patlama ve yangında 5 stajyer öğrenci yaralandı.
Edinilen bilgilere nazaran, stajyer öğrenciler, ısınmak için kullanılan sobaya parlayıcı unsur döktüğü sırada ani bir patlama yaşandı. Patlamanın akabinde çıkan yangında, öğrenciler çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sıhhat grupları tarafından Göynücek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öğrencilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Amasya Valiliği’nden bahisle ilgili yapılan açıklamada, “Römork imalatı yapan bir işletmede stajyer olarak bulunan 5 lise öğrencisinin yanan sobaya parlayıcı unsur dökmeleri sonucu, yaşanan patlama ve yangında kelam konusu öğrencilerimiz, hayati tehlikeleri olmayacak biçimde yaralanmışlardır” sözlerine yer verildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
02 Temmuz, 2025 21:52 tarihinde yayınlandı

Samsun Valiliği’nden açıklama: “Adli ve idari soruşturma başlatıldı, polis memuru görevden uzaklaştırıldı”

Samsun’un İlkadım ilçesinde park yeri kavgası sırasında olay yerindeki bir gazeteciye yapılan polis müdahalesiyle ilgili Samsun Valiliği adli ve idari soruşturma başlatıldığını, müdahaleyi gerçekleştiren polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.
Samsun Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bazı internet haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan; Bugün saat 13.10 sıralarında İlkadım ilçemizde park yeri nedeniyle kavga eden L.K., İ.K. ve S.R. isimli şahıslara, devriye görevini ifa eden asayiş ekiplerinin müdahalesi ve sonrasında şüphelilerin gözaltına alınmaları sırasında olay yerinde bulunan gazeteci R.Y.’ye yapılan tasvibi mümkün olmayan müdahale ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmış olup, soruşturmanın selameti açısından ilgili polis memuru görevden uzaklaştırılmıştır" denildi.

Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti de gazeteciye yapılan sert müdahaleyi kınadıklarını, konunun takipçisi olacaklarını açıkladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin