Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
26 Aralık, 2024 16:57 tarihinde yayınlandı
0

Annesinin tabutuna son bakışı yürekleri dağladı

Bartın’da fanatikliği ile herkesin tanıdığı bedensel engelli Burak Can Bilal annesini kaybetti. Burak Can’ın annesinin tabutuna son sefer baktığı anlar ise yürekleri dağladı

Fanatik Bartınspor taraftarı olan ve kentteki herkesin sempatisini kazanan Burak Can Bilal, annesini kaybetti. Damar tıkanması sonucu hayatını yitiren Canan Bilal’in ani vefatı bedensel engelli oğlu ve yakınlarını ise hüzne boğdu. Genç yaşında anne acısı yaşayan Burak Can, annesinin son seyahatine ise tekerlekli sandalye ile katılabildi.

Evdeki helalleşmenin akabinde Canan Bilal ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde dualarla son seyahatine uğurlandı.

Şadırvan Camii avlusuna da gelen Burak Can, uzun mühlet tabutun başından ayrılmadı. Taziyeleri kabul eden Burak Can, son defa annesinin tabutuna bakarak veda etti. Yürekleri dağlayan Burak Can’ı yanındaki yakınları ve sevenleri sarılıp teskin etmeye çalıştı. Soğuk hava nedeniyle cenaze namazının çabucak öncesinde cami avlusundan çıkarılan Bırak Can, meskenine götürüldü.

Anne Canan Bilal ise Halatçıyaması Mezarlığı’na gözyaşı ve dualarla defnedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin