blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2025 07:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Artvin il genelinde eğitime kar engeli

Artvin’de tesirli olan ağır kar yağışı nedeniyle vilayet genelinde eğitime bir gün orta verildi.
Meteoroloji Vilayet Müdürlüğü’nden alınan bilgilere nazaran, kar yağışının gün uzunluğu devam etmesi ve olumsuz hava kaidelerinin ulaşımı etkileyebileceği belirtilerek, riskleri en aza indirmek emeliyle tüm resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile rehabilitasyon merkezlerinde 20 Şubat Perşembe günü eğitim-öğretime orta verildiği duyuruldu. Ayrıyeten, kamu kurumlarında vazife yapan gebe, engelli ve bakmakla yükümlü olduğu engelli çocuğu bulunan işçinin de birebir tarihte idari müsaadeli sayılacağı bildirildi.
Yetkililer, vatandaşların olumsuz hava kurallarının karşı dikkatli olmaları ve resmi duyuruları takip etmeleri gerektiğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2025 18:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Nefes borusuna yemek kaçan şahıs hayatını kaybetti

Samsun’da nefes borusuna yemek kaçan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Olay, Çarşamba ilçesi Ustacalı Mahallesi’nde dün akşam saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, meskeninde yediği yemek nefes borusuna kaçan Nihat Kuru (45) olduğu yere yığılıp kaldı. Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırılan Kuru, buradan sevk edildiği Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Kuru, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak bugün saat 14.00 sıralarında hayatını kaybetti. Kuru’nun cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Jandarma olayın meydana geldiği konutta incelemelerde bulunurken, soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.