Reklam
Reklam
Anadolu Ajansı Avatarı
Anadolu Ajansı tarafından
12 Nisan, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Artvin Valisi Ünsal’dan bayram ziyaretleri

ARTVİN (AA) – Artvin Valisi Cengiz Ünsal, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ünsal, Borçka-Artvin karayolunun 15. kilometresindeki Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polislerin bayramını kutladı.

Sürücüleri seyahat sırasında dikkatli olmaları konusunda uyaran Ünsal, yolculara karanfil, çocuklara ise oyuncak hediye etti.

Vali Cengiz Ünsal, gazetecilere, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için il genelinde gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda çağrıda bulunan Ünsal, bayram süresince trafik denetimlerin sıklaştırıldığının da altını çizdi.

Vali Ünsal, daha sonra Hopa Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığındaki askerlerin ve personelin bayramını tebrik etti.

Sarp Sınır Kapısı'nı da ziyaret eden Ünsal, burada görev yapan gümrük, sağlık ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Vali Cengiz Ünsal'a ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Adatepe ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 01:21 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da silahlı saldırı düzenlenen iş yerinde kimyasal sızıntı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da bir geri dönüşüm firmasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası iş yerinde kimyasal sızıntı meydana gelirken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde meydana gelen olayda, U.G.’nin, komşu iş yerinde faaliyet gösteren O.K.’ya ait geri dönüşüm tesisine silahla ateş ettiği iddia edildi. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan solvent ve tiner dolu 1 tonluk 4 depo zarar görürken depoların delinmesi nedeniyle kimyasal maddelerin iş yeri içerisine sızması sonucu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ne bağlanan tüm yollarda polis ekipleri önlem alarak, sanayiye giriş çıkışları kapattı.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek ele geçirilirken, olayın ardından araçla bölgeden ayrılan U.G. ise Canik ilçesinde polis ekiplerince yakalandı. Öte yandan olayın mülk sahibi ile kiracı arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu meydana geldiği öne sürüldü.

Kimyasal sızıntının kontrol altına alınması amacıyla olay yerine sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, AFAD, ve sağlık ekiplerinin çalışmaları sürerken, kimyasal sızıntıdan hafif şekilde etkilenen 6 polis, kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin