Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2025 22:30 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’de dağ keçileri sürüsü ilk kez bu kadar kalabalık görüntülendi

Artvin’de çoklukla yüksek kesitlerde yaşayan dağ keçileri, bu sefer sürü hâlinde Çoruh Irmağı kıyısına inerek su içerken görüntülendi.

Artvin’in doğal ömür zenginliği bir defa daha eşsiz bir imgeye sahne oldu. Çoklukla sarp kayalıklar ve yüksek rakımlı alanlarda görülen yaban keçileri, bu kere sürü hâlinde Çoruh Irmağı kıyısına inerek su içerken görüntülendi. Tabiatta karşılaşılması güç olan anları kayıt altına alan içerik üreticisi Tayfun Akan, sabah saatlerinde çektiği imajlarda, sayısı 20’yi aşan bir keçi sürüsünün kıyıya gerçek ilerlediğini, uzun mühlet su içtikten sonra tekrar ormanlık ve kayalık alanlara yanlışsız dağıldığını aktardı.

Sosyal medyada paylaşılan manzaralar kısa müddette büyük beğeni topladı.

Çekilen manzaralarda çok sayıda dağ keçisinin Çoruh kıyısında hem beslendiğini hem de su muhtaçlıklarını karşıladıkları görünüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin