Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
29 Haziran, 2016 10:31 tarihinde yayınlandı
0

Aşağı Tokatlı’da İftar Programı

Safranbolu Belediyesi mahalle iftarları Aşağı Tokatlı mahallesinde bulunan SAKEM bahçesinde verilen iftar yemeği ile devam etti.

Hafta içi her gün aralıksız, yoğun katılımla devam eden geleneksel mahalle iftarları Aşağı Tokatlı mahallesi ile devam etti. İftara Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’un yanı sıra, başkan Yardımcıları Erdoğan Şenol ve Kamil Temel ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar programında Mahalle muhtarı Zafer Akıncı’nın teşekkür konuşmasının ardından Başkan Aksoy mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada; “Değerli hemşerilerim, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bayramlara da erişmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Mahalle İftarlarının Safranbolu’da geleneksel bir hale geldiğini ifade eden Başkan Aksoy, “Belediye olarak mahallelerimizde eski ramazanların yaşatılması, komşuluk ilişkilerinin arttırılmasını hedefleyerek böyle bir etkinlik başlattıklarını, bu etkinlikler sayesinde hem dostlarla hasbıhal ettiklerini hem de mahallenin sorunları var ise bunların konuşulduğu güzel bir ortamın oluştuğunu” söyledi.

Mahalle iftarlarında 15. sinin gerçekleştiğini kaydeden Aksoy; “gittiğimiz her mahallede iftar programlarına yoğun katılım sağlanmakta. Bu bizlere Safranbolu’da sağlanan kardeşlik ve birlik beraberlik havasını göstermekte. Ben yeniden iftarımıza icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, Cenabı Allah’tan bayramlara da hep birlikte birlik, beraberlik ruhu içerisinde sağlık ve sıhhatle erişmeyi nasip etmesini niyaz ediyorum” açıklamasına yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 18:16 tarihinde yayınlandı
0 0

KOF-DER’den müzik şölenine davet

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde faaliyet gösteren Kozlu Folklor ve Kültür ve Dayanışma Derneği (KOF-DER), 19 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştireceği konser programıyla sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

KOF-DER Başkanı Hikmet Sinan, düzenlenecek etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada tüm vatandaşları konsere davet ederek, “Her telden, her türden müzik şöleni ve Darbuka Ritim Show grubu konserimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Türk Halk Müziği eserlerinin yanı sıra farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirileceği programda, Darbuka Ritim Show Grubu da sahne alarak izleyicilere görsel ve işitsel bir şölen sunacak.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser, 19 Haziran 2026 Cuma günü saat 19.45’te başlayacak. Organizasyona Kozlu ve çevre ilçelerden yoğun katılım olması bekleniyor.

KOF-DER yetkilileri, müziğin birleştirici gücünü paylaşmak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin