blank
Yeliz Karaoğlu tarafından
26 Aralık, 2024 14:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Askı Listeleri Yayınlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, 2024 Yılı’na ait Bitkisel Üretim Desteklemeleri kapsamında Yem Bitkileri ve Hububat-Baklagil Fark Ödemeleri ile ilgili askı listelerini duyurdu.

Çiftçiler, bu listelere Çiftçi Kayıt Sistemi’ne müracaat ettikleri İl veya İlçe Müdürlüğü ilan panolarından ulaşabilecekler.

Yayınlanan listeler, 31 Aralık 2023 tarihine kadar askıda kalacak. Dolayısıyla, çiftçilerin bu tarihe kadar listelerdeki bilgileri kontrol etmeleri ve herhangi bir itirazda bulunmaları önem arz ediyor. İtirazlar, belirtilen tarihten sonra kabul edilmeyecektir.

Çiftçilerin, desteklemelerden faydalanabilmeleri için bu süreçte gerekli kontrolleri yapmaları ve itirazlarını zamanında iletmeleri önerilmektedir. Detaylı bilgi ve destek için ilgili İl veya İlçe Müdürlükleri ile iletişime geçmeleri tavsiye edilmektedir.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2025 00:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Samsun’da 14 bin 408 adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.