Reklam
Reklam
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0 0

Ateşli rövaşata Türkiye ve Dünya gündeminde

Dünya Kupas’ına 24 yıl aranın ardından katılan A Milli Takımımız için Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, sıra dışı bir destek videosu hazırladı. Belediyenin farklı birimlerinde görev yapan personelin yer aldığı video, kısa sürede milyonlarca kişiye ulaştı.

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu kez A Milli Futbol takımına destek olmak için harekete geçti. Amerika’da oynanacak olan 2026 FIFA Dünya Kupası öncesi Düzce İtfaiyesi’nde ateşli topla yapılan röveşata ile başlayan klipte, belediyenin diğer birimleri de yer aldı. Videonun en dikkat çekici sahnelerinden biri ise ekskavatör operatörünün kepçe üzerinde top sektirdiği görüntüler oldu. Sıra dışı kurgusu ve profesyonel çekimleriyle beğeni toplayan video, Türkiye’nin yanı sıra birçok ülkede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. Kısa sürede milyonlarca görüntülenme ve etkileşim alan klip, ulusal ve uluslararası hesaplar tarafından da paylaşıldı.

Yapay zeka kullanılmadan yapılan video büyük beğeni topladı

Yapay zekadan destek alınmadan hazırlanan videonun kamera arkası görüntüleri de belediye tarafından yayınlanarak kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Milyonlarca sosyal medya kullanıcısı tarafından tam not alan video kısa sürede akıma dönüşerek diğer belediyeler, kurumlar ve özel şirketler tarafından da uyarlandı. Dünya Kupası heyecanını farklı bir bakış açısıyla yansıtan çalışma, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken Düzce’nin adını da dünya gündemine taşıdı.

İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, çekimlerde kullanılan ateşli sahnelerin profesyonel ekipler tarafından özel koruyucu ekipmanlarla gerçekleştirildiğini belirterek vatandaşların bu tür uygulamaları kesinlikle denememesi gerektiğini ifade etti.

Kamera arkası görüntüler ayrı bir renk kattı

Çekimler sırasında kamera arkası görüntüler ise dikkat çekti.

Maçlar led ekrandan verilecek

Düzce Belediyesi Milli Takımımızın maçlarını Millet Bahçesi’ndeki led ekrandan verileceğini duyurarak, tüm Düzcelileri davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Okan Şimşek Avatarı
Okan Şimşek tarafından
07 Haziran, 2026 15:58 tarihinde yayınlandı
0

Yenice’de sorunlar dinlendi, sokak lambaları yenilendi

Yenice Belediyesi, bayramlaşma programında vatandaşlardan gelen elektrik ve aydınlatma sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Arızalı sokak lambaları yenilenirken, Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır” dedi.

Bayramın ikinci gününde İlçe Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Ziraat Odası Başkanı Cemal Karakaş tarafından iletilen sorunları not aldı. Görüşmede, merkez ve mahallelerdeki bazı elektrik hatları ile sokak aydınlatmalarında yaşanan eksiklikler gündeme geldi.

Talep üzerine harekete geçen Başkan Karakaş, konunun takipçisi olarak Enerjisa yetkilileriyle görüştü ve arızaların en kısa sürede giderilmesini talep etti. Enerjisa ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla birlikte yanmayan, yetersiz ışık veren, ekonomik ömrünü tamamlamış ve deforme olmuş sokak aydınlatma lambaları yenileriyle değiştirildi.

Başkan Karakaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Milletin talebi, hizmetin pusulasıdır. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına iletilen her talebin takipçisi olmaya, sorunlara çözüm üretmeye ve ilçemiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Karakaş, kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayan Enerjisa yetkililerine teşekkür ederek, iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.