AXA Sigorta, AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştiriyor

AXA Sigorta, AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştiriyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.02.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Geleneksel öğrenme yöntemleri yerine deneyimleyerek öğrenme fırsatlarına odaklanan AXA Sigorta, AXA Yetkinlik Akademisi (AYA) ile 5 farklı kampüsü ve yapay zeka ile desteklenen kişiselleştirilmiş platformu sayesinde yeni bir gelişim yolculuğu sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, sektörün en iyi akademisi olma vizyonuyla yola çıkan AYA ile geleceğin sigorta profesyonellerini yetiştirmenin yanı sıra bugünün ve geleceğin liderlerini geliştirmeyi de amaçlanıyor. AXA Sigorta Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen tanıtımda AYA ile tanışan AXA'lılar, birbirinden farklı deneyim atölyeleriyle keyifli anlar yaşadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AXA Sigorta CEO'su Yavuz Ölken, iş dünyasının değişen dinamikleri doğrultusunda kariyer gelişimine odaklanan bir şirket olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “İnsanlığın gelişmesi adına insanlar için değerli olanı korumak, marka amacımızın çok net bir şekilde işaret ettiği üzere, sigortacılık insan odaklı bir iştir. Bu nedenle biz de her zaman insanı merkeze alan bir yaklaşımla 'Önce Çalışan' diyor, bir yandan dijitalleşmenin hızlanmasıyla hayatımıza giren yeniliklere ayak uyduruyor diğer yandan geleceğin beklenti ve ihtiyaçlarına hazırlanarak sürdürülebilir gelişim ve büyüme stratejimizi hayata geçirmek adına çalışıyoruz. AXA Yetkinlik Akademisi AYA ile amacımız gelişimini sahiplenen çalışanlarla sürekli öğrenen ve yaratan kültürümüzü desteklemektir.” ifadelerini kullandı.

AXA Sigorta İnsan Kaynakları Başkanı Zeynep Ergenç ise AYA hakkında görüşlerini şu şekilde ifade etti:

“Akademi üzerine çalışmalarımızı sürdürürken uzayın kelime anlamından çok etkilendik. Çünkü uzay sonsuz bir genişlik demektir. Öğrenmenin ve gelişmenin de sonsuz olmasından dolayı uzay bize bu anlamda çok ilham verdi diyebiliriz. Diğer yandan kariyer planlaması ve bireysel gelişim hiçbir kuruma ya da bireye emanet edilemeyecek kadar değerli bir şey. İşte tam da bu nedenle AYA'nın markalaştırmasında geleceği ve gelişimin sonsuzluğunu işaret etmek adına roketi, sahiplenmenin önemini vurgulamak için de avuç içini yani ayayı kullanarak sonsuzluk senin elinde, 'Gelecek Senin Elinde' dedik. Bugünün ve geleceğin beklenti ve ihtiyaçlarına göre şekillenen ve her parmağın farklı bir renkle 5 farklı kampüsü işaret ettiği AXA Yetkinlik Akademisi'ni yapay zeka entegrasyonu sayesinde AXAlılar'ın gelişimini ve tercihlerini takip eden, ihtiyaç duydukları kaynaklara daha kolay erişmelerini amaçlayan bir platformla da destekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza’da Engelliler Haftası kapsamında engelli ve özel öğrenciler için şenlik düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 14.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında şenlik düzenlendi.

Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda Havza Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Havza Yerel Eylem Gurubu Derneği, Gençlik Merkezi ile Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danış Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen şenlikte protokol üyeleri ve katılımcılar özel öğrenciler ile okul bahçesinde kurulan istasyonlarda bocce, dart ve badminton oynadı, ok atışı yaptı.

Yüz boyama ve palyaço gibi aktivitelerinde yer aldığı etkinlikte, özel öğrenciler gönüllerince eğlendi.

Etkinliğin son bölümünde ise engelliler, özel öğrenciler ve katılımcılara Havza Yerel Eylem Grubu tarafından yemek ikram edildi.

Kaymakam Mustafa Ayvat özel öğrenci ve engelli bireylerin en kıymetli emanetler olduğunu vurgulayarak, “Özel öğrencilerimizin hayatlarını idame ettirebilme becerilerinin kazandırılması, öte yandan kimsesiz ve bakıma muhtaç engellilerin hayata tutunmalarını sağlamak için yürütülen çalışmalarımızı büyük bir hassasiyet içerisinde yürütmemiz çok önemli. İlçemizde böylesi önemli kurumların olması ve bu kurumlarımızın işlerini en iyi şekilde yapmaları bizleri ve eminim ki engelli bireylerimiz ile özel öğrencilerimiz başta olmak üzere ailelerini mutlu etmekte.” dedi.

Etkinliğe, Havza Kaymakamı Ayvat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ'un yanı sıra Havza Yerel Eylem Grubu Derneği Müdürü Özgür Atala, Havza Gençlik Merkezi Müdürü Burak Becer ile Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danış Merkezi Müdürü Yusuf Duru ile davetliler katıldı.