Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
08 Mart, 2018 23:34 tarihinde yayınlandı
0

Aydınlıkevler Sakinlerinden Mehmetçiğe Lokum Jesti

Türkiye genelinde olduğu gibi, Karabük’te ki bazı kurum ve kuruluşların da değişik şekillerde destek olduğu Afrin Mehmetçiklerine bir destek de Aydınlıkevler mahallesi sakinlerinden geldi.

Mahalle sakinlerinden Fahri Bostancı öncülüğünde sürdürülen Mehmetçiğe lokum desteği kapsamında, Aydınlıkevler halkının katkıları ile 10 bin kutu Safranbolu lokumu Afrin operasyonunda bulunan Mehmetçiklere iletilmek üzere Hatay’ın Hassa İlçe kaymakamlığına teslim edildi.

Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan mahalle sakini Fahri Bostancı,”mahalle halkımız birçok konuda olduğu gibi Afrin’de bulunan askerlerimiz için de duyarlı davrandı ve verdikleri destekle Mehmetçiğimize gönderilmek üzere 10 bin kutu lokumu Hatay İli Hassa Kaymakamlığına teslim ettik. Umarım gönderdiğimiz lokumlar askerlerimize moral ve güç verir. Buradan tüm Mehmetçiklerimize başarılar diliyoruz.Umarız hiç birisinin burnu kanamaz.Şehit olan askerlerimizin mekanları cennet olsun.Yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz.Bu yönde duyarlı davranışlarından dolayı Aydınlıkevler mahallesi sakinlerimize de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.