Aygün ve ekibi saha çalışmalarında hız kesmiyor

Aygün ve ekibi saha çalışmalarında hız kesmiyor

Yayın: 21.07.2022 11:59
Paylaş:
A+ A-

 İYİ Parti Karabük İl Başkanı Avukat Ali Çetin Aygün göreve geldiği günden itibaren geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında bugün İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Safranbolu Eski Çarşı esnaflarına ve aynı zamanda Eski Çarşı Esnafı Çavuş Mahallesi Muhtarı Barış Kaya ve Camiikebir Mahallesi Muhtarı Erhan Başkaya’ya ziyarette bulundu.

Turistler ve yerel halkla da sohbet etme imkanı bulan Aygün’ün gündeminde ekonomi ve hayat pahalılığı ön plana çıktı.

Genel Başkan Meral Akşener’in parti teşkilatlarına yönelik “Her an seçim kararı alınabilirmiş gibi çalışın” uyarısının ardından tam kadro halinde saha çalışmalarını sürdüren İYİ Parti’de temponun her geçen gün arttığı gözleniyor.

Yorumlar

  1. Selami GÖREN

    Tebrik ederim..yaldız bu Ali çetin beyle başlamış bir şey değil,Bilal aslan,Erol serin,Mehmet aksoy vb. Başkanlar devamlı bu etkinlikleri yapıyordu.sizde o arkasında gezenlerde çok iyi bilirler bunları.isteyenlere resimlerini de yollarım.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu suçundan 12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un İlkadım ilçesinde,12 yıl 7 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışma yürütüldü.

Ekipler, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan aranan ve aynı suçtan hakkında 12 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Y.A'yı Kazım Karabekir Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından hükümlü, cezaevine teslim edildi.