Reklam
Reklam
Bölgenin Sesi Gazetesi Avatarı
Bölgenin Sesi Gazetesi tarafından
23 Şubat, 2018 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Ayktekin: “Daha güçlü bir Kardemir Karabükspor’un temellerini atıyoruz”

Spor Toto Süper Lig ekibi Kardemir Karabükspor’da dün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Mehmet Aytekin, daha güçlü bir takımın temellerini attıklarını söyledi.

Aytekin, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu basına tanıtarak, kendilerine büyük bir destek olduğunu kaydetti.

Futbolcuların geciken alacaklarının olduğunu, bunu da bir hafta içinde ödemeyi planladıklarını ifade eden Mehmet Aytekin, “Onlarla da bir toplantı yaptık. Problem olmadığını, böyle bir yönetimle her zaman devam edeceklerini, ligin sonuna kadar gideceklerini söylediler. ‘Biz sizin samimiyetinize güveneceğiz, siz de bizim samimiyetimize güvenin.’ dediler. Bize en ufak problem çıkarmayacaklarına dair söz verdiler, biz de onlara söz verdik. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi.

İki gündür kulübün mali tablosunu incelediklerini de belirten Aytekin, “Pek iç açıcı bir tablo olmamasına rağmen kötü de bir tablo yok. Kulübün gelirleri, gelecek olan paralar, önümüzdeki ayların ödemelerini karşılayacak cinsten. Sadece geride olan iki üç tane futbolcu dosyası var. Spor Toto’dan gelecek paralarla da futbolcu taksitlerini ödeyerek, önümüzü açıyoruz. Dünkü karamsar tabloda insan denizde batarken kendini bırakır, ayağını yere vurur yukarı çıkmaya çalışır. Dünkü kongre Kardemir Karabükspor’un en kötü günüydü. Ayaklarımızı dün yere vurdu Kardemir Karabükspor, dünden itibaren yukarı doğru hem maddi hem manevi anlamda bize destek ve moral var. Bu desteği veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Evkur Yeni Malatyaspor maçına moralli çıkacaklarını vurgulayan Aytekin, “Umutluyuz, futbolcular Evkur Yeni Malatyaspor maçında galip gelmek için bize söz verdiler. Kanlarının son damlasına kadar, sezon sonuna kadar bu mücadeleyi vereceklerinin sözünü bize verdiler. Onlarda bize umut oldu. Şu anda bütün arkadaşlarımın morali yüksek. Kardemir Karabükspor kulübü hiçbir zaman kayyuma gitmez. Kardemir Karabükspor çok köklü bir kulüp. Burada başkan Mehmet Aytekin takımı kayyuma gitmesinden kurtarmak için başkan olmadı. Ben 2 ay önceki kongrede de konuştum, ben ve Karabükspor’u seven arkadaşlarım Karabükspor’un kayyuma gitmesine izin vermez. En iyi yönetimi bulduğumuz anda bu görevi o büyüklerime teslim ederiz. Bunu daha önce Ferudun Tankut’a ve Ziya Ünsal’a da teslim ettik. Herkes rahat olsun, kötü bir tablo yok. Alabildiğimiz kadar puan alıp inşallah ligden düşmeyiz. Ama daha güçlü bir Karabükspor’un temellerini atıyoruz. Göreve gelen ve gelecek ağabeylerimizle geleceğin Kardemir Karabükspor’unu kuruyoruz. Bir futbolcu fabrikası olacak Kardemir Karabükspor’u en geç iki yıl içinde sizlere sunmaya çalışacağız. Önünüzdeki bir iki yıl içinde alt yapımızdan futbolcularımızın oynadığını göreceksiniz” ifadelerinde bulundu.

Aytekin, herkesin kendilerine destek olmasını istedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
İhlas Haber Ajansı Avatarı
İhlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2026 01:56 tarihinde yayınlandı
0 0

Arama-Kurtarma çalışmalarında hayatını kaybeden AFAD personeli için Rize’de tören düzenlendi

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki Fırtına Deresi’nde yürütülen arama-kurtarma çalışmaları sırasında botun alabora olması sonucu hayatını kaybeden AFAD personeli Ömer Faruk Özkan için Rize AFAD İl Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törenin ardından cenaze, memleketi Bolu’ya uğurlandı.

Çamlıhemşin ilçesinde kaybolan Volkan Civelekoğlu’nu bulmak amacıyla, kişisel eşyalarının dere kenarında bulunmasının ardından Fırtına Deresi’nde arama-kurtarma çalışması başlatıldı. Çalışmalar neticesinde, kayıp gencin cansız bedenine ilçeye bağlı Şenyuva mevkisinde ulaşıldı. Bu sırada arama-kurtarma faaliyetini yürüten AFAD ekiplerinin bulunduğu botun Fırtına Deresi’nde alabora olması sonucu 5 personel dengesini kaybederek suya düştü. Meydana gelen elim kazada AFAD personeli Ömer Faruk Özkan (28) hayatını kaybederken, akıntıya kapılan diğer 4 personel ise yaralı olarak kurtarıldı.

Hayatını kaybeden Ömer Faruk Özkan için Rize AFAD İl Müdürlüğü binası önünde resmi tören gerçekleştirildi. Törene; Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Cumhuriyet Başsavcısı Recep Sevgili, il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan ve derin bir üzüntü içinde olduklarını belirten Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, arama-kurtarma personelinin fedakarlığına dikkat çekerek, “Afetlerde arama kurtarma personelimiz bir arama faaliyeti icra ettiğinde veya afetlerde görev alan personelimiz bir faaliyet icra ettiğinde, o kurtarma başarıyla neticelendiğinde hep şu tabiri kullanıyoruz. ’Ekipler canı pahasına mücadele etti’ diyoruz. ’Canını ortaya koyarak mücadele etti’ diyoruz. İşte onun ne anlama geldiğinin bir örneği buradadır. Bugün Çamlıhemşin’de arama kurtarma faaliyeti sırasında arkadaşlarımız her zamanki gibi canları pahasına o faaliyeti icra ederken bugün Ömer Faruk kardeşimizi maalesef kaybettik, Cenab-ı Allah’ın ebediyetine uğurluyoruz. Bu arkadaşlarımız ülkemizin dört bir yanında meydana gelen hadiselerde ilk koşan kardeşlerimiz. Bugün maalesef elim bir kazayla beş arkadaşımızdan dördü yaralandı, sağlık durumları elhamdülillah iyi ama Ömer evladımızı, kardeşimizi uğurluyoruz. Başımız sağ olsun. Rabbim böyle acıları tekrar göstermesin.” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan hayatını kaybeden AFAD personeli Ömer Faruk Özkan’ın naaşı, toprağa verilmek üzere memleketi Bolu’ya gönderilmek üzere yola çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin