blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Aynı evden 3 cenaze

Bartın’ın Kozcağız Beldesi’ne bağlı Demirciler mahallesinde aile içerisinde çıkan silahlı arbedede ölen karı koca ve oğlu dualarla son seyahatine uğurlandı.
Kozcağı Beldesi Demirciler mahallesinde arazi hengamesinde Mehmet Demirci (65); eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) tüfekle ateş ederek öldürmüştü.
Olayın akabinde gözaltına alınan cinayet zanlısı Mehmet Demirci’nin isimli makamlara çıkartıldığı öğrenilirken, tıpkı aileden olan Abdullah, Havva ve Erhan Demirci’nin cenazeleri dualarla son seyahatine uğurlandı. Demirci ailesinin konutunda Kur’an-ı Kerim okunmasının akabinde hayatlarını kaybeden aile bireyleri için helallik alındı. Cenazelerin meskenin önünden çıkarılışı sonrasında aile yakınlarının feryatları yürek burktu.
Mahalle mescidindeki öğlen namazının müteakiben kılınan cenaze namazının akabinde karı, koca ve oğlu köy mezarlığındaki aile kabristanına defnedildi.
Dualarla son seyahatine uğurlanan Demirci ailesinin cenaze merasimine ağır iştirak olurken, mahalle girişine kadar uzun bir araç kuyruğu ise dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
İhlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2025 16:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-

Askeri bandonun, Sefo’nun “Bilmem mi” performansı beğeni topladı

SAMSUN (İHA) – Samsun’da Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı’na bağlı rütbelilerin ünlü rap sanatkarı Sefo’nun "Bilmem mi" müziği performansı, konsere gelenlerin beğenisini topladı.
Sahra Sıhhiye Okulu ve Eğitim Merkezi Bölge Bando Komutanlığı’na bağlı rütbelilerden oluşan bando grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında İlkadım ilçesindeki bir AVM’nin meydanında Garnizon Komutanlığı Askeri Bando Konseri verdi. Konserde marşlar ve türküler çalıp söyleyen bando kadrosu, aktifliğin sonunda Samsunlu ünlü rap sanatkarı Sefo’nun (Seyfullah Sağır) "Bilmem mi" isimli müziğini seslendirdi.
Çocukları da sahneye alan Albay Mahmut Köyüstü komutasındaki bando takımı, Asb. Kd. Üst Çvş. Ceyhun Tanrıseven’in solistliğinde ve çocukların eşliğinde Bilmem Mi isimli şarkıyı seslendirdi. Konsere gelen vatandaşların da eşlik etmesi ile birlikte aktiflik, renkli imajlara sahne oldu.
Yaklaşık 1 saat sahnede kalan askeri bando, vatandaşlara unutulmaz anlar bıraktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.